Annemarie Oerlemans

Ik word enorm enthousiast van mensen bij wie je ziet dat ze na een sessie in een andere flow zitten. Dat ze er zin in hebben om aan de slag te gaan en het geleerde in de praktijk te brengen. Of dit nu een koppel is, iemand die een individueel coachingstraject volgt of iemand die in een groep zit bij de training Persoonlijke Effectiviteit.

Ik denk dat een gelukkige relatie met jezelf en de ander de basis is voor een gelukkig leven. Daar heb je invloed op door controle te hebben over je eigen gedachten en gevoelens. Wat het moeilijk maakt, is dat we de neiging hebben om de relatie die we met onze ouders hadden, of de relatie die zij met elkaar hadden, opnieuw te creƫren. Door ons hiervan bewust te worden, kunnen we onze relatie anders vormgeven.

Bij Triple Impact kijken we naar de oorsprong van het gedrag dat we vertonen. Wanneer we ons bewust worden van de onderliggende patronen, kunnen we het anders doen. Er worden geen communicatievaardigheden aangeleerd, maar praktische handvatten gegeven die in elke relatie toepasbaar zijn. Dus in de relatie met jezelf, je partner of collega's op het werk.

Hierbij hanteren we verschillende werkvormen, zoals EFT, (het revolutionaire) Brainspotting, Imago Therapy, familieopstellingen en EcCT. We gebruiken hieruit datgene wat het best bij de situatie past. Er wordt dus niet gewerkt vanuit een protocol, maar gekeken naar wat er nodig is om een onprettige situatie om te buigen en een positieve beweging in gang te zetten.

Ik kan me voorstellen dat er nog vragen zijn. Die kunnen natuurlijk altijd tijdens een sessie gesteld worden.

Misschien tot binnenkort!