Eerste boek nu bij Bol.com en alle andere boekhandels


Eindelijk is het dan zover. Na maanden hard werken aan inhoud en vormgeving ligt dan eindelijk het eerste boek van Hans 't Hart in de boekhandel. De titel is 'Waarom u wellicht beter bij uw huidige partner kunt blijven'.  

Inhoud boek

In het boek staan zeventien artikelen over relatiekwesties die relatiecoach Hans dagelijks in de praktijk tegenkomt. Dit betreft uitgebreide en herziene artikelen van de artikelen in zijn blog én drie gloednieuwe artikelen.

Een van deze artikelen gaat over 'het bezoek'. Tijdens de relatiesessies van Triple Impact staat dit 'bezoek' vaak centraal. Het 'bezoek' is een intiem en (vaak) relatieveranderend moment waardoor u met andere ogen naar uw partner gaat kijken en hij/zij naar u. Hoe dit werkt en welke stappen u zelf thuis kunt zetten, leest u samen met 16 andere interessante relatieartikelen in deze boek over relaties.

Positieve ontvangst

Een van de eerste lezers schrijft: "Hans 't Hart legt in mooie goedgeschreven artikelen uit dat een goede relatie nastreven gelijk staat aan hard werken. Ik heb de artikelen met veel interesse gelezen en heb er voor mezelf veel uitgehaald. Sommige zaken lijken simpel maar bij het toepassen blijkt dat wanneer je de juiste dingen doet en zegt het makkelijker is dan gedacht. Ik vind dit boekje een aanrader. Ben benieuwd naar zijn volgende boek."

Overal verkrijgbaar

Zowel Bol.com, iBooks (Apple) als de Google-boekwinkel verkopen het boek, maar u kunt 'm ook gewoon in uw eigen lokale boekshop bestellen. Bestel via Bol.com 


De relatie met uzelf of anderen verbeteren?

Ontdek in onze Online Keuzehulp welk traject het meest voor u geschikt is. Lees verder