Collega's gezocht

Triple Impact heeft als doel om de kwaliteit van werk- en liefdesrelaties voor individuen aanzienlijk te verbeteren. Vanwege de populariteit van onze trainingen en relatietherapie-sessies zijn we op zoek naar nieuwe collega's.

We willen bouwen aan een team van vijf therapeuten/coaches.

Wie zoeken we?

We zoeken ervaren coaches/therapeuten met passie voor het werken met koppels en motivatie om met groepen te (leren) werken. Je hebt EFT (Sue Johnson) in je eigen relatie leren toepassen en kunt in het werk met cliënten putten uit eigen ervaring.

Wat we ook belangrijk vinden: 

  • Je hebt minimaal de basiscursus EFT (Sue Johnson) gevolgd;
  • Je bent bereid de verdieptingstraining in EFT te volgen;
  • Je hebt tenminste ervaring in gestalt- en systeemtherapie of systemisch werken;
  • Je werkt vanuit een relationeel paradigma;
  • Ervaring in traumawerk is een pré;
  • Je staat welwillend tegenover een christelijke geloofsovertuiging;
  • Je hebt je eigen praktijk, maar bent bereid om (deels) onder de vlag van Triple Impact trajecten te verzorgen;
  • Je beheerst de Engelse taal in verband met bijscholing. Het kunnen begeleiden van Engelsprekende koppels is een pré;
  • Je bent tussen de 35 en de ca. 50 jaar.

Wat bieden we je?

We leiden je op in Het Bezoek van Hedy Schleifer en je gaat ontdekken hoe je dit integreert met EFT. Je leert de groepstraining Persoonlijke Effectiviteit & Communicatie geven en te werken met het EFT-model, TA-model en andere modellen in groepen. Bovendien krijg je een opleiding in de integratie van Brainspotting (David Grand) met andere vormen van therapie, onder andere Het Bezoek.

We zorgen ervoor dat je voldoende cliënten krijgt en leiden je op, zodat je belangrijke inzichten krijgt en weet wat je in verschillende coachingssituaties moet doen.

Uiteindelijk ga je op zelfstandige basis individuele begeleidingen, relatietherapie-sessies en groepstrainingen Persoonlijke Effectiviteit verzorgen. Je kunt hierbij rekenen op de supervisie en begeleiding van Hans 't Hart.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Triple Impact via 033 465 79 42. Als je interesse hebt in deze vacature, stuur dan een motivatiebrief met een CV naar hans@tripleimpact.nl tav. Hans 't Hart.