Online relatiecursus

Conflicten met uw partner - Hoe stopt u ze?

Relatietherapie kost veel tijd en geld. Helaas levert een traject bij veel koppels op de lange termijn niet altijd het gewenste resultaat op.

Dat komt omdat veel therapeuten vooral gericht zijn op het oplossen van actuele problemen. In het meest positieve geval worden die opgelost, maar voordat u het weet, zit u weer in dezelfde negatieve spiraal. Op de lange termijn blijkt er onder de streep niet veel te zijn veranderd.

Er is bij veel relatietherapeuten doorgaans te weinig aandacht voor het aanreiken van gedegen kennis over:

 • Hoe u een negatief communicatiepatroon (‘duivelse dans’) kunt doorbreken;
 • De toolbox hoe u weer écht verbinding met elkaar kunt krijgen;
 • Hoe u grip krijgt op de ‘onderstroom’ in de relatie.

12 lessen om uit relatie-issues te komen

Omdat we tijdens onze relatietrajecten deze kennis regelmatig aan koppels doorgeven, hebben we besloten er een videocursus van te maken. Dat bespaart tijd en geld.

Aan de hand van 12 video's, zult u net zoals vele andere koppels, een route ontdekken om uit diverse relatie-issues te komen. U doet samen opdrachten in de lessen die u op wekelijkse basis worden toegestuurd. U kunt natuurlijk ook alles in een keer bekijken.

Eindelijk weer contact van hart tot hart

De serie video’s bevat de belangrijkste inzichten van wereldberoemde relatietherapeuten als Sue Johnson, Hedy Schleifer en Harville Hendrix. Daar voegt relatiecoach Hans ’t Hart nog eens meer dan 10 jaar ervaring met meer dan 1000 koppels en zijn eigen relatie met Rita ’t Hart aan toe. Bij elke video wordt een belangrijke bouwsteen voor het krijgen van een gezonde relatie besproken.

U leert over verbinding, hoe u echt contact krijgt van hart tot hart en hoe u uw relatie weer nieuw leven in kunt blazen.

Inhoud van de online cursus

In dit online traject leert u in 12 wekelijkse lessen om weer in een goed relatieritme te komen. En wat minstens zo belangrijk is: in een bloeiende relatie te blijven.

Aan de hand van 12 video's, persoonlijke aantekeningen en praktische huiswerkopdrachten legt coach Hans 't Hart helder uit wat daarvoor nodig is.

Dit cursus is opgesplitst in de volgende onderwerpen:

 1. Hoe kan ik conflicten doorzien en oplossen? (04:21 - 4 min. en 21 sec.)
 2. Wat gebeurt er met u als de verbinding verbroken wordt? (03:19)
 3. De rol van het brein in conflicten (09:41)
 4. Het belang van de manier waarop u denkt (03:17)
 5. Welke ruimte neemt u in? (02:58)
 6. Chimpansee en de schildpad (12:53)
 7. Hoe kan ik de dans doorbreken? (04:12)
 8. Ik ben uitgeput van het knokken, is er nog een weg terug? (09:07)
 9. Checklist om conflicten te voorkomen (14:57)
 10. Still face experiment – Wat u van een baby kunt leren over conflicten (07:55)
 11. De therapeut op de pijnbank (09:07)
 12. Afronding (05:07)


Bonusmateriaal

Bovendien ontvangen jullie:

 • De interactiecirkel (EFT-schema) om conflicten eenvoudig te analyseren.
 • Een pdf-download van de Nederlandse samenvatting van het boek van Harville Hendrix.

Andere voordelen

 • Jullie kunnen alle videolessen afzonderlijk én samen bekijken, net wat het best bij jullie situatie past.
 • Verdiepende teksten bij de video's en huiswerkopdrachten helpen om datgene wat jullie tijdens de videolessen leren in praktijk te brengen.
 • Iedere week ontvangen jullie een e-mail met een nieuwe les, maar jullie kunnen via onze website ook bingewatchen en alles in korte tijd bekijken.
 • De cursus duurt met de wekelijkse lessen totaal drie maanden, maar jullie blijven na die drie maanden altijd toegang houden tot alle video's, persoonlijke kanttekeningen en huiswerkopdrachten van coach Hans 't Hart.

Coronakorting

We willen graag een positieve bijdrage leveren aan de relaties van koppels die vanwege het coronavirus thuis zijn komen zitten. Daarom bieden we voor onbepaalde periode de online relatiecursus aan voor minder dan de helft van de normale prijs. In plaats van 95 euro per maand (voor 3 maanden) kost de cursus nu eenmalig 95 euro.

Daarnaast geven we ook nog een tevredenheidsgarantie.

Garantie

Als jullie binnen 30 dagen na het volgen van het online traject niet tevreden zijn, geef dit dan aan ons door. Dan krijgen jullie het geld terug.

We willen wel graag weten waarom u ontevreden bent, zodat we ervan kunnen leren. We storten het geld op dezelfde bankrekening als waar we het van ontvangen hebben. Om hiervoor in aanmerking te komen, kunt u e-mail sturen naar info@tripleimpact.nl met als onderwerp ‘Retour Kosten Relatietraject’. 

Aanmelden voor de online relatiecursus »

Waarmee kunnen we u helpen?

Wilt u van gedachten wisselen? Aanmelden voor een traject?

 • Unieke aanpak
 • Maar weinig sessies nodig
 • We bieden ook relatiesessies aan via Skype, Facetime of Zoom
 • Hoog waarderingscijfer