Kortdurende persoonlijke trajecten

U wilt persoonlijk en/of communicatief effectiever worden en niet zomaar een trucje leren, maar blijvende resultaten zien? Triple Impact biedt diverse kortdurende persoonlijke trajecten waarmee u af kunt rekenen met issues waar u mogelijk al langere tijd tegenaan loopt.

Mogelijke doelstellingen

In de afgelopen jaren hebben mensen zich zowel persoonlijk als zakelijk aangemeld voor een van onze persoonlijke trajecten om te werken aan een of meer van de onderstaande doelstellingen:

  • Leren krijgen van de regie over/in uw werk;
  • Het terugkrijgen van enthousiasme en energie;
  • Vergroten van uw inlevingsvermogen;
  • Leren reageren op de boodschap achter de woorden.

Overzicht doelstellingen »

Welk traject kunt u het beste kiezen?

Triple Impact heeft diverse trajecten waarmee u persoonlijk kunt groeien, maar welke is nu het meest geschikt voor uw situatie? We helpen u met de keuzehulp graag om de juiste keus te maken.

U kunt tijdens kantooruren ook gebruik maken van de chatbox rechtsonder op onze website of door op andere manieren contact met ons op te nemen.

Ga naar de keuzehulp »


Of ga direct naar:

Revolutionaire aanpak van blokkades

Sinds 2013 werkt Hans met Brainspotting. Een revolutionaire aanpak om persoonlijke blokkades op te lossen. Juist voor de zakelijke klant een interessante methode.

Meer info Brainspotting »

"Ik heb je aanbevolen bij een collega en dat zegt eigenlijk alles"

Ik heb enorm veel aan ons gesprek gehad. Zowel in de aanloop om mijzelf in de juiste state of mind te krijgen en tijdens het gesprek zelf. Ik heb eigenlijk precies de issues die er tussen mij en X.  zijn en die wij hadden besproken, aan de orde kunnen stellen, en tot tevredenheid. Ook de dans kwam als vanzelf zeer toepasselijk ter sprake.  Kortom hulde :-) en enorm bedankt. Ik heb je aanbevolen bij een collega en dat zegt eigenlijk alles. F.

Meer ervaringen »

Waarmee kunnen we u helpen?

Wilt u van gedachten wisselen? Aanmelden voor een traject?

  • Resultaten die beklijven
  • We bieden ook persoonlijke sessies aan via Skype, Facetime of Zoom