Verdiepende online individuele cursus

De baas (weer) zijn over boosheid, onzekerheid en angst

Psycholoog-coach Hans ‘t Hart worstelde zelf ooit met diverse psychische klachten. Hij kampte met grote angsten, onzekerheden, depressieve gevoelens en had moeite om grenzen te voelen, laat staan te communiceren. In zijn weg naar een gezond en krachtig leven, leerde hij effectieve principes waarover hij in dit traject vertelt. Het heeft hem jaren gekost om deze te ontdekken. Door deze cursus hoeft u hiervoor zelf geen jarenlange therapiesessies te volgen om ze te leren. Wij zijn benieuwd wat het met u zal doen!

Voor wie?

Deze cursus zal helpen als u:

 • Snel in uw ergernissen schiet;
 • Vaak onzeker of angstig bent;
 • Geregeld terneergeslagen gevoelens heeft en u niet snapt waarom.

Veel persoonlijke klachten komen voort uit het niet goed omgaan met boosheid. Daarnaast zijn er ook mensen die altijd wel boos lijken te zijn. Als u daar last van heeft, dan zijn deze online sessies ook nuttig voor u, want u krijgt beter zicht op de oorzaken en leert wat u eraan kunt doen.

Pakketjes van u afwerpen

Tijdens deze verdiepende cursus leert u hoe u krachtig kunt zijn in kwetsbaarheid en hoe u psychische moeheid kunt tackelen.

U leert niet alleen hoe boosheid samenhangt met uw geestelijke gezondheid, maar ook op welke manier u van de ‘pakketjes’ afkomt die u met u meedraagt. Pakketjes zijn gebeurtenissen met personen die u hebben gekwetst. In dit traject laten we zien hoe deze pakketjes u beïnvloeden en hoe u ze op een effectieve manier kwijtraakt.

De goede balans vinden

Voor de een voelt het boos-zijn goed, voor de ander juist niet. Als u een ander goed kunt begrijpen, of geleerd hebt om snel te vergeven, is het moeilijk om boos te zijn. In deze online training leert u een goede balans hierin te vinden.

Met deze online traject krijgt u de routekaart naar een constructieve manier om met boosheid om te gaan. Daarmee leggen de sessies vooral de nadruk op de verbinding met uzelf. De logica hierachter is dat u pas goed over uw gevoelens kunt communiceren met anderen, als u eerst zicht heeft op hoe u goed met uw eigen gevoelens kunt omgaan.

De principes die we in deze training uitleggen, zullen veel voordelen opleveren als u de moed heeft om ermee aan de slag te gaan. U zult ook steeds meer vertrouwen in de aanpak krijgen, omdat het echt werkt.

Veel plezier met experimenteren.

Inhoud van de online cursus

 1. Hoe je beter functioneert als je goed met boosheid omgaat
 2. Het eerste reactiepatroon: het ontstaan van ergernissen
 3. Wat zijn pakketjes en hoe ontstaan ze?
 4. Het tweede reactiepatroon: angst en onzekerheid
 5. Het derde reactiepatroon: verdriet, wanhoop en negatief denken
 6. Het belang van het geven van tegenspel
 7. De positieve effecten van het uitpakken van pakketjes
 8. De balans tussen begrip hebben en boos-zijn
 9. Vier principes voor het uitpakken van pakketjes
 10. Negatief versus positief hanteren van boosheid
 11. Het belang van vergeven
 12. Stappen voor vergeving

Niet tevreden, geld terug!

Een sessie van 1,5 uur kost meer dan 200 euro. Deze online cursus biedt veel en veel meer dan we in die tijd met u door kunnen nemen. Daarom adviseren we deelnemers aan onze andere persoonlijke trajecten altijd om eerst dit verdiepende traject te volgen. Dat scheelt veel tijd, zowel voor u als ons.

We zijn zo overtuigd van de impact dat we u een garantie geven: als u na het volgen van de online verdiepende cursus niet tevreden bent, krijgt u binnen 30 dagen uw geld terug.

Aanmelden voor de online individuele cursus »

Waarmee kunnen we u helpen?

Wilt u van gedachten wisselen? Aanmelden voor een traject?