Training Persoonlijke Effectiviteit

U wilt persoonlijk en/of communicatief effectiever worden en niet zomaar een trucje leren, maar blijvende resultaten zien? De training Persoonlijke Effectiviteit van Triple Impact richt zich helemaal op langdurige gedragsverandering. Deelnemers worden in deze 8-daagse training aantoonbaar effectiever in hun communicatie en profilering.

NIP-psycholoog en coach Hans 't Hart coacht u 7 weken achter elkaar (1 keer per week). Er is ook een terugkomdag. De training persoonlijke effectiviteit is geschikt voor zowel leidinggevenden als niet-leidinggevenden uit alle segmenten van het bedrijfsleven en overheidsinstellingen. Men leert namelijk juist ook van de diversiteit binnen de groep. Ook particulieren mogen deelnemen.

Er is in principe geen minimumopleiding vereist. 

Bekijk hoe Liesbeth van der Valk de training ervaren heeft:En dit is de ervaring van Michiel Paerels:Meer dan zomaar een vaardigheidstraining

Als u meer wilt leren dan het toepassen van trucjes alleen, dan gaat een vaardigheidstraining niet diep genoeg. De training Persoonlijke Effectiviteit & Communicatie richt zich op gedragsverandering op de langere termijn. Deelnemers worden persoonlijk effectiever.

In de training wordt niet alleen de aandacht aan het aanleren van vaardigheden besteed, maar ook de dieper gelegen persoonlijke blokkades komen aan bod. Deelnemers leren voorbij de communicatie op het eerste gezicht te kijken naar de boodschap achter de woorden van mensen.

Trainingsschema

Triple Impact werkt niet in de vorm van blokdagen. Ons trainingsschema ziet er als volgt uit: één dag per week (7x) met een terugkomdag ongeveer vijf weken later. Hierdoor kunt u per week in de praktijk toetsen in hoeverre het geleerde voor u heeft gewerkt. Bovendien heeft nieuw gedrag tijd nodig om in te slijten. Deze opzet voorkomt dus onder meer het zogenaamde "roze wolk"-fenomeen.

Werkwijze

U leert in deze training aan de hand van (mis)communicatiemomenten in de groep hoe u vaardiger op anderen kunt reageren. U leert ook hoe u regie krijgt over blokkades die verandering in de weg staan. U verlegt uw grenzen op basis van aldoende-in-de-groep-leert-men en krijgt u inzichten aangereikt die u aantoonbaar zullen helpen uw leerdoelen te verwezenlijken (zie: ervaringen). Soms werken cursisten in subgroepen om extra te oefenen.

De twee middagen met de acteur bieden cursisten de kans om hun persoonlijke effectiviteit met hun moeilijkste casus te oefenen. 

Authentiek veranderen

In deze training staan het aanleren van nieuwe vaardigheden en persoonlijke groei naast elkaar. Persoonlijke groei gaat langzamer dan het aanleren van nieuwe vaardigheden. Door de cursus te verdelen over (bijna) wekelijkse dagen in combinatie met de 3P-methode, treedt bij cursisten een rijpingsproces op. Deelnemers groeien daardoor naar een sterkere effectiviteit toe, terwijl zij toch in hoge mate 'zichzelf' kunnen blijven (authentiek veranderen).

Maximale aandacht voor uw relevante onderwerpen

De deelnemers moeten ook twee keer tijdens de training een procesverslag schrijven over hun ontwikkeling. De week erna moeten ze dit presenteren. Hierbij wordt gelet op de effectiviteit en impact van hun prestatie.

Deze training-op-maat aanpak is alleen mogelijk in kleine groepen. Daarmee garandeert Triple Impact dat de cursist maximaal wordt bediend op de voor hem/haar relevante onderwerpen.

Data & locatie

De eerstvolgende trainingen Persoonlijke Effectiviteit & Communicatie vinden plaats op:

  • Donderdag 25 april, 9, 16, 23 (acteur: Mariska) mei, 6, 13, 20 (acteur: Kirstin) juni, terugkomdag 22 augustus (in overleg)
  • Dinsdag 24 september, 1, 8, 29 (acteur: Kirstin) oktober, 5, 12, 19 (acteur: Mariska) november en terugkomdag 21 januari
  • Woensdagen 6, 13, donderdagen 21, 28 (Mariska) november, 5, 12 (acteur: Kirstin), 19 december en terugkomdag woensdag 29 januari

    2020
  • Donderdag 16, 23, 30 januari, 6 (acteur: Mariska), 13 februari, 5, 12 (acteur Kirstin) maart en terugkomdag 23 april
  • Dinsdag 17, 31 maart, 7, 21 (acteur: Mariska) april, 12, 19, 26 (acteur: Kirstin) mei en terugkomdag 30 juni

Omdat deze training een echte maatwerktraining is, wordt er gewerkt in kleine groepen. Daardoor kan soms op verzoek in overleg met de groep een datum voor een trainingsdag worden gewijzigd.

Kosten

De cursus kost 3275 euro (excl. 21% BTW). Er zijn geen bijkomende overnachtingskosten. Mensen met een smalle beurs mogen deze training in termijnen betalen.

Locatie en openbaar vervoer

De training wordt gegeven in Golden Tulip Ampt van Nijkerk, Berencamperweg 4, 3861 MC Nijkerk. Telefoon: 033 2471616. Dit ligt ongeveer 20 minuten lopen vanaf station Nijkerk. Taxi's zijn beschikbaar.

Aanmelden voor een intake

Wilt u een vooroverleg? Een optie óf gelijk aanmelden?

U kunt zich aanmelden door het invullen van het aanmeldingsformulier dat u kunt vinden op de downloadpagina

U kunt zich aanmelden voor een intakegesprek via het onderstaande formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u nog vragen? U kunt ons iedere werkdag tussen 08.30 en 17.00 uur telefonisch bereiken via 033- 465 79 42.

Formulier

Wij vinden uw privacy belangrijk. Dat betekent dat wij uw ingevulde gegevens niet aan anderen zullen geven of voor eigen commerciële doeleinden zullen gebruiken.

Powermail

Aanmeldingsformulier