Het Bezoek

Het Bezoek - Hans 't Hart

Wanneer u zoek bent naar een manier om uw relatie te verbeteren of te verdiepen, dan leest u in dit boekje een van de meest krachtige manieren om dat te bereiken: het ‘bezoek’.

Vervreemding

De verbinding tussen partners, die in het begin van een relatie vaak wel oké is, komt in de jaren daarna dikwijls onder druk te staan. U hoeft daar niet van op te kijken of het vreemd te vinden: het gebeurt bij vrijwel iedereen. Alleen: als u niet weet hoe u hiermee om moet gaan, zal dit resulteren in vereenzaming en vervreemding van elkaar en, in het ergste geval, een relatiecrisis.

Heilig moment voor uw en uw partner

Met het bezoek kunt u op een effectieve manier werken aan het herstel of aan de verdieping van uw relatie. Zo'n bezoek houdt veel meer in dan gewoon een goed gesprek met elkaar, uw hart luchten of vragen hoe de dag van de ander was. Een bezoek is een veilige verbinding met elkaar leggen, een soort van heilig moment voor u en uw partner creëren.

U leert uw partner weer in de ogen te kijken, met nieuwe ogen te bekijken en als een bron van rust en plezier te ervaren.

Veel plezier met Het Bezoek.

Crossing The Bridge

Het bezoek is er ook in het Engels: Crossing The Bridge