Boeken

Het Bezoek als een luisterboek

Home » Boeken » Het Bezoek luisterboek

Luisteren?

Dat kan op verschillende websites, bijvoorbeeld op Storytel.

Wanneer u zoek bent naar een manier om uw relatie te verbeteren of te verdiepen, dan leest u in dit boekje een van de meest krachtige manieren om dat te bereiken: het ‘bezoek’. Leer uw partner weer in de ogen te kijken, met nieuwe ogen te bekijken en als een bron van rust en plezier te ervaren. Het Bezoek wordt voorgelezen door Radio 5-presentator Tom Herlaar.

Vereenzaming

De verbinding tussen partners, die in het begin van een relatie vaak wel oké is, komt in de jaren daarna dikwijls onder druk te staan. U hoeft daar niet van op te kijken of het vreemd te vinden: het gebeurt bij vrijwel iedereen. Alleen: als u niet weet hoe u hiermee om moet gaan, zal dit resulteren in vereenzaming en vervreemding van elkaar en, in het ergste geval, een relatiecrisis.

Heilig moment voor u en uw partner

Met het bezoek kunt u op een effectieve manier werken aan het herstel of aan de verdieping van uw relatie. Zo’n bezoek houdt veel meer in dan gewoon een goed gesprek met elkaar, uw hart luchten of vragen hoe de dag van de ander was. Een bezoek is een veilige verbinding met elkaar leggen, een soort van heilig moment voor jou en je partner creëren.

Ingesproken door Tom Herlaar

Tom Herlaar is al tientallen jaren presentator bij de publieke omroep. Hij is bekend van programma’s als De Muzikale Fruitmand, Radio 5 Nostalgia en Open Huis.

Bijlage

Het was helaas niet mogelijk om de bijlagen die in het boek staan in te spreken. Vandaar dat we ze online hebben gezet:
Download bijlage Het Bezoek

Adviesgesprek

Voor een adviesgesprek met Hans ’t Hart kun je een (telefonische) afspraak maken op 085 – 580 99 19.