Online relatiecursus

Conflicten in uw relatie - Hoe lost u ze op??

Relatietherapie kost veel tijd en geld. Helaas levert een traject niet altijd het gewenste resultaat op. Dat komt omdat veel therapeuten teveel gericht zijn op het oplossen van actuele problemen. In het meest positieve geval worden die opgelost, maar voordat u het weet, zit u weer in dezelfde negatieve spiraal.

Op de lange termijn blijkt er onder de streep niet veel te zijn veranderd.

Maar, hoe krijgt u dan wel een stabiele liefdesrelatie?

Dat lukt als jullie de negatieve communicatiepatronen kunnen doorbreken én tools in handen krijgen waarmee jullie weer echt verbinding kunnen krijgen.

Hoe werkt het?

Aan de hand van 12 online sessies zult u - net zoals vele andere koppels - een route ontdekken om uit diverse relatie-issues te komen.

Iedere sessie bestaat uit twee video's van relatiecoach Hans 't Hart, aanvullende opmerkingen en huiswerkopdrachten. Wekelijks ontvangt u een nieuwe sessie in uw mailbox. Via een handige online omgeving kunnen jullie alles terugkijken en sessies vooruitkijken.

Kosten

Het online relatietraject kost 295 euro. Dat lijkt misschien veel geld, maar het is een stuk voordeliger dan wat persoonlijke relatietherapie kost, terwijl de aanpak goed te vergelijken is. Als jullie er beiden serieus mee aan de slag gaan, zal dit jullie herstel brengen op vlakken waar dit nodig is. Net zoals bij onze face-to-face relatietrajecten. Bovendien krijgen jullie 30 dagen bedenktijd. Als de online relatiecursus voor jullie niet werkt, krijgen jullie het geld terug.

Eventueel zouden jullie aansluitend een relatieweekend of een persoonlijke relatiesessie kunnen volgen. Maar wacht eerst het resultaat van dit online traject maar eens af, want mogelijk is een vervolgstap helemaal niet nodig.

Eindelijk weer contact van hart tot hart

Het online relatietraject bevat de belangrijkste inzichten van wereldberoemde relatietherapeuten als Sue Johnson, Hedy Schleifer en Harville Hendrix. Daar voegt relatiecoach Hans ’t Hart nog eens meer dan 20 jaar ervaring met meer dan 1000 koppels en zijn eigen relatie met Rita ’t Hart aan toe. Bij elke video wordt een belangrijke bouwsteen voor het krijgen van een gezonde relatie besproken.

U leert over verbinding, hoe u echt contact krijgt van hart tot hart en hoe u uw relatie weer nieuw leven in kunt blazen.

Meer informatie & aanmelden »

Waarmee kunnen we u helpen?

Wilt u van gedachten wisselen? Aanmelden voor een traject?

  • Unieke aanpak
  • Maar weinig sessies nodig
  • We bieden ook relatiesessies aan via Skype, Facetime of Zoom
  • Hoog waarderingscijfer