Online individuele cursus

Hoe u controle krijgt over boosheid, angst en onzekerheid

Voor veel mensen is het hanteren van emoties ingewikkeld. Sommige denken ze te pas en te onpas te kunnen ventileren, terwijl anderen ze het liefst vermijden. Deze cursus leert hoe u op een gezonde manier met uw emoties omgaat.

Online individuele coaching

Voor wie?

Deze cursus zal u helpen als u:

  • Snel in uw ergernissen schiet
  • Vaak een kort lontje heeft
  • Vaak sombere gedachten heeft.
  • Conflicten uit de weg gaat;
  • Vaak onzeker of angstig bent

Het klinkt voor u misschien vreemd, maar bovenstaande persoonlijke klachten komen meestal voort uit het niet goed omgaan met boosheid. Boosheid is een basiskracht die u niet moet negeren. Doet u dat wel, dan treden er allerlei ongewenste effecten op. Zo blijken mensen die niet goed met boosheid omgaan vaker angstklachten te hebben en onzeker te zijn.

Het goede nieuws is: deze neveneffecten zullen verdwijnen als u goed met boosheid leert omgaan.

Wat leert u in deze online cursus?

U leert in deze cursus op welke manier boosheid invloed heeft op uw geestelijke gezondheid, maar ook op welke manier u van ‘pakketjes’ af kunt komen die u met u meedraagt. Pakketjes zijn gebeurtenissen waarin personen u hebben gekwetst. Ze kunnen veel emotionele ballast veroorzaken, waar u iedere dag nog last van heeft, ook al is het lang geleden gebeurd.

In dit online traject laat ik u zien hoe deze pakketjes u beïnvloeden en hoe u er vanaf kunt komen.

Het zal ook voor u werken. Gegarandeerd!

Ik heb zelf jarenlang met psychische klachten geworsteld. Zo had ik last van angsten, onzekerheden en moeite om grenzen te voelen, laat staan aan te geven. In mijn weg naar een gezond en krachtig leven, heb ik effectieve principes geleerd waarover ik in dit traject vertel. Het heeft mij jaren gekost om deze te ontdekken. Door deze cursus hoeft u hiervoor zelf geen jarenlange therapiesessies te volgen om ze te leren.

Ik pas de kennis die ik met u deel toe in mijn individuele begeleidingen en groepstrainingen en zie dagelijks dat het resultaat oplevert.

Het werkt voor mij, het werkt voor anderen en het zal ook voor u werken. Gegarandeerd!

Niet tevreden, geld terug!

Een aantal persoonlijke sessies van 1,5 uur kost meer dan 500 euro. De online cursus biedt veel meer dan we in die tijd met u door kunnen nemen.

We zijn zo overtuigd van de impact dat we u een garantie geven: als u na het volgen van de online cursus niet tevreden bent, krijgt u binnen 14 dagen uw geld terug.

Meer informatie over de online individuele cursus »

Is dit niet wat u zoekt? We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Waarmee kunnen we u helpen?

Wilt u van gedachten wisselen? Aanmelden voor een traject?

  • Resultaten die beklijven
  • We bieden ook persoonlijke sessies aan via Skype, Facetime of Zoom