Home » Videocursussen

Videocursussen

Online videocursussen

Videocursus: Omgaan met boosheid, angst en onzekerheid.

Hoe u controle krijgt. Over boosheid, angst en onzekerheid.

Voor veel mensen is het hanteren van emoties ingewikkeld. Sommige denken ze te pas en te onpas te kunnen ventileren, terwijl anderen ze het liefst vermijden. Deze cursus leert hoe u op een gezonde manier met uw emoties omgaat.

Voor wie?

Deze cursus zal u helpen als u:

  • Snel in uw ergernissen schiet
  • Vaak een kort lontje heeft
  • Vaak sombere gedachten heeft.
  • Conflicten uit de weg gaat;
  • Vaak onzeker of angstig bent

Videocursus: Relatieconflicten oplossen

Conflicten in uw relatie? Hoe lost u ze op?

Hier inzicht in krijgen is essentieel voor ieder koppel dat verlangt naar een relatie met meer verbinding en intimiteit.

Deze online relatietherapie leert jullie alles over deze belangrijke thema’s.

 

Herkenbaar?

  • Zijn jullie moe van conflicten over “niets” en begrijpen jullie ook niet waar ze vandaan komen?
  • Ervaar je een vervelende afstand tussen jou en je partner?
  • Vind je je partner veeleisend of juist passief?
Coaching

Direct aan de slag

Na het uitgeven van de boeken Waarom U Wellicht Beter Bij Uw Huidige Partner Kunt Blijven en Het Bezoek kwamen er veel reacties op ons af. Psycholoog Hans ’t Hart, eigenaar van Triple Impact en schrijver van deze boeken, had iets losgemaakt. Het gevolg was een enorm lange wachtlijst voor individuele trajecten en relatiecoaching.

Van alle belangrijke inzichten die Hans tijdens zijn coachingssessies deelt, heeft hij twee online cursussen gemaakt. Aan de hand van 12 videolessen, praktische opdrachten en verdiepende artikelen brengt hij u naar de verandering waar u misschien al zo lang naar verlangt. In uw relatie en uzelf.

Met de twee online trajecten kan iedereen direct aan de slag en werken aan een doorbraak. Maar let op: de cursussen zijn geen ‘quick fix’! Het is belangrijk dat u er voldoende tijd voor vrijmaakt. Dan zal wat u leert voor blijvende veranderingen zorgen.

Hans ’t Hart, NIP Psycholoog

Online individuele videocursus

Klant aan het woord

“Door de benadering van Hans en enkele specifieke opdrachten ontstond er toch een beter begrip voor wat ik deed en vanuit welke emoties ik boos kon reageren.”

“Binnen de cursus komen onderwerpen aan bod die voor mij niet onbekend zijn. Ik ben intussen 73 jaar oud (in ben geneigd om “jong” te zeggen) en heb natuurlijk al de nodige ervaringen opgedaan.

Ondanks die leeftijd en ervaringen: door de benadering van Hans en enkele specifieke opdrachten ontstond er toch een beter begrip voor wat ik deed en vanuit welke emoties ik boos kon reageren. Emoties die in een moeilijke kindertijd zijn ontstaan. Bij momenten werd het een stevige confrontatie en hielp, helpt het nog steeds, die emoties beter te plaatsen en de hanteren.

Met positieve gevolgen voor mijzelf en daardoor direct ook voor mijn omgeving. Ik overweeg nog een individueel gesprek, of gesprekken. Ben ik nog niet uit.”

– B. Van Dijk

Over ons

Doe wat u zegt en zorg dat wat u leert blijft hangen

Triple Impact staat voor impact op drie niveaus: praktijk, proces en persoon.

Eigenaar van Triple Impact is Hans ’t Hart (psycholoog NIP, 1962). Hans is ambitieus als het gaat om het bieden van een excellente dienstverlening. Hij heeft in zijn eigen leven te maken gehad met een aantal persoonlijke crises en een crisis in zijn huwelijk. Daarover is hij transparant in zijn artikelen, coachingssessies en online videotrajecten.

De trajecten van Hans zijn kortdurend, grensverleggend en effectief. In reacties van deelnemers van zijn coachingsessies en trainingen wordt hij omschreven als intens, direct, humorvol, inzichtgevend en empathisch. Ook krijgt hij vaak te horen dat hij snel tot de kern kan komen.

Hans is authentiek in zijn benadering en wil u helpen om dat ook te zijn. Hij werkt resultaatgericht vanuit de verwachting dat er ook daadwerkelijk wat bij u gaat veranderen.

Triple impact

Artikelen