Trajecten Tripleimpact

Online videocursussen

Home » Videocursussen
Cursussen

Videocursus: omgaan met boosheid, etc

Hoe u controle krijgt over boosheid, angst en onzekerheid.

Videocursus: Relatieconflicten oplossen

Conflicten in uw relatie? Hoe lost u ze op?

Direct aan de slag

Na het uitgeven van de boeken Waarom U Wellicht Beter Bij Uw Huidige Partner Kunt Blijven en Het Bezoek kwamen er veel reacties op ons af. Psycholoog Hans ’t Hart, eigenaar van Triple Impact en schrijver van deze boeken, had iets losgemaakt. Het gevolg was een enorm lange wachtlijst voor individuele trajecten en relatiecoaching.

Van alle belangrijke inzichten die Hans tijdens zijn coachingssessies deelt, heeft hij twee online cursussen gemaakt. Aan de hand van 12 videolessen, praktische opdrachten en verdiepende artikelen brengt hij u naar de verandering waar u misschien al zo lang naar verlangt. In uw relatie en uzelf.

Met de twee online trajecten kan iedereen direct aan de slag en werken aan een doorbraak. Maar let op: de cursussen zijn geen ‘quick fix’! Het is belangrijk dat u er voldoende tijd voor vrijmaakt. Dan zal wat u leert voor blijvende veranderingen zorgen.

Online individuele videocursus

Klant aan het woord

“Door de benadering van Hans en enkele specifieke opdrachten ontstond er toch een beter begrip voor wat ik deed en vanuit welke emoties ik boos kon reageren.”

“Binnen de cursus komen onderwerpen aan bod die voor mij niet onbekend zijn. Ik ben intussen 73 jaar oud (in ben geneigd om “jong” te zeggen) en heb natuurlijk al de nodige ervaringen opgedaan.

Ondanks die leeftijd en ervaringen: door de benadering van Hans en enkele specifieke opdrachten ontstond er toch een beter begrip voor wat ik deed en vanuit welke emoties ik boos kon reageren. Emoties die in een moeilijke kindertijd zijn ontstaan. Bij momenten werd het een stevige confrontatie en hielp, helpt het nog steeds, die emoties beter te plaatsen en de hanteren.

Met positieve gevolgen voor mijzelf en daardoor direct ook voor mijn omgeving. Ik overweeg nog een individueel gesprek, of gesprekken. Ben ik nog niet uit.”

– B. Van Dijk

Triple impact

Ga direct naar:

Online individuele videocursus

Hoe u controle krijgt over boosheid, angst en onzekerheid.

Video relatiecursus

Ontdek hoe jullie (weer) van hart tot hart kunnen communiceren.

Trajecten & Cursussen

Waarmee kunnen we u helpen?

Wilt u van gedachten wisselen? Aanmelden voor een traject?

Resultaten die beklijven
We bieden ook persoonlijke sessies aan via Skype, Facetime of Zoom