Training Persoonlijke Effectiviteit

Brochure & Aanmeldingsformulier

Home » Trajecten Persoonlijke ontwikkeling » Training Persoonlijke Effectiviteit » Download brochure of aanmeldingsformulier

Bedankt voor uw interesse in onze training Persoonlijke Effectiviteit.

Op basis van alle reacties van deelnemers weten we zeker dat we een training aanbieden met positieve veranderingen op de lange termijn.

Hieronder vindt u zowel onze brochure als het uitgebreide aanmeldingsformulier. Mocht u hier nog vragen over hebben, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Achtergrondartikel: 4 inzichten die helpen om blijvend effectiever te worden

Heeft u weleens een vaardigheidstraining gevolgd waarvan u zich achteraf afvroeg: wat heb ik er nou echt aan gehad? De theorie was wel mooi, maar uw situatie was complexer. De rollenspellen waren ook niet echt van toepassing.

Dit soort uitspraken hoorde ik (lees: Hans ’t Hart, psycholoog en trainer van de training Persoonlijke Effectiviteit) 25 jaar geleden regelmatig toen ik nog  vaardigheidstrainingen gaf.

Hier nog een voorbeeld: “Het klinkt allemaal mooi wat ik heb geleerd maar in de praktijk is het werken met mijn collega (of klant) toch echt heel lastig. Toen ik na de cursus tegenover hem zat, blokkeerde ik toch weer”.

Op een gegeven moment ontdekte ik de kracht van procesgericht trainen. Toen werden de resultaten opeens heel anders. Nu, na tientallen jaren trainen zie ik wetmatigheden die leiden tot een enorm hoog rendement van een training. U kúnt echt effectiever worden… en blijven!

In dit artikel deel ik een aantal inzichten met u.

Download en lees het artikel