Hans ’t hart: NIP Psycholoog

Persoonlijke Ontwikkeling

Agenda

Overzicht van trainingen door Triple Impact.

Bekijk agenda

persoonlijke trajecten

Kortdurende persoonlijke trajecten

U wilt persoonlijk en/of communicatief effectiever worden en niet zomaar een trucje leren, maar blijvende resultaten zien? Triple Impact biedt diverse kortdurende persoonlijke trajecten waarmee u af kunt rekenen met issues waar u mogelijk al langere tijd tegenaan loopt.

Videocursus

Videocursus: Omgaan met boosheid, angst en onzekerheid.

Voor veel mensen is het hanteren van emoties ingewikkeld. Sommige denken ze te pas en te onpas te kunnen ventileren, terwijl anderen ze het liefst vermijden. Deze cursus, op het gebeid van persoonlijke ontwikkeling, leert hoe u op een gezonde manier met uw emoties omgaat.

Trajecten

Trajecten voor persoonlijke ontwikkeling

Training Persoonlijke Effectiviteit

Iedereen wil snelle veranderingen, maar helaas leert ons onbewuste zeven keer trager dan ons bewuste denken. Vandaar dat veranderingen tijd kosten. Als u duurzaam wilt veranderen, moet u aan een langduriger proces van verandering worden blootgesteld. Daarom duurt onze training persoonlijke effectiviteit niet 3 of 4 dagen, zoals veel andere trainingen, maar 8 dagen. Dat zorgt voor een goede balans tussen rijping en snelheid binnen je persoonlijke ontwikkeling.

Psycholoog Hans ’t Hart coacht 7 weken achter elkaar (1 keer per week). Er is ook een terugkomdag.

Wat wilt u bereiken?

 • Zelfvertrouwen en kracht uitstralen;
 • Assertiever worden;
 • Mijn grenzen verleggen;
 • Persoonlijke blokkades in de omgang met mensen overwinnen;
 • Mijzelf op authentieke wijze profileren.

In relatie tot mijzelf wil ik…

 • Mijn empathisch vermogen verbeteren;
 • Leren om beter te voelen en anderen beter aan te voelen;
 • Beter omgaan met werkdruk;
 • Persoonlijke blokkades doorzien en aanpakken.
Online individuele videocursus

Klant aan het woord

“Door de benadering van Hans en enkele specifieke opdrachten ontstond er toch een beter begrip voor wat ik deed en vanuit welke emoties ik boos kon reageren.”

“Binnen de cursus komen onderwerpen aan bod die voor mij niet onbekend zijn. Ik ben intussen 73 jaar oud (in ben geneigd om “jong” te zeggen) en heb natuurlijk al de nodige ervaringen opgedaan.

Ondanks die leeftijd en ervaringen: door de benadering van Hans en enkele specifieke opdrachten ontstond er toch een beter begrip voor wat ik deed en vanuit welke emoties ik boos kon reageren. Emoties die in een moeilijke kindertijd zijn ontstaan. Bij momenten werd het een stevige confrontatie en hielp, helpt het nog steeds, die emoties beter te plaatsen en de hanteren.

Met positieve gevolgen voor mijzelf en daardoor direct ook voor mijn omgeving. Ik overweeg nog een individueel gesprek, of gesprekken. Ben ik nog niet uit.”

– B. Van Dijk

Coaching

Individuele coaching

TRE®: weg met stress

TRE staat voor Tension en Trauma Release excercises. Door oefeningen te doen, prikkel je de spieren die bij stress betrokken zijn. Door dit op een slimme manier te doen, ontstaat er een trilling waardoor je lichaam stress loslaat.

Hoeveel sessies persoonlijke ontwikkeling?

TRE is een leerproces waarbij je leert om meer in contact te komen met je lijf en wat je voelt. Zeker in het begin is het best lastig om te weten waar je op moet letten. De verleiding is om de oefeningen met kracht te doen en/of dat je niet op tijd reguleert. Zeker als je merkt hoe effectief de oefeningen werken, kun je de neiging krijgen om maar door te gaan. Het helpt om een paar keer af te spreken om vertrouwd en ontspannen te raken met het proces. Het doel is in ieder geval om je zo snel mogelijk zelfstandig de oefeningen te laten doen.

Waar zit de stress bij jou? Welke van de drie gebieden zijn jouw gevoelige plek?:

 • Fysiek: rug- en/of darmklachten, hartkloppingen, hoofdpijn etc.
 • Emotioneel: een kort lontje, snel gefrustreerd, of juist angstig, verdriet. Sommigen kunnen helemaal niet zo goed bij hun gevoel.
 • Mentaal: vergeetachtigheid, dagdromen (als vluchtweg), piekeren, concentratieproblemen, etc.

Hoe ga jij de stress in je leven te lijf? Hoe zorg jij ervoor dat je rust en ontspanning krijgt? En dat op de drie gebieden: fysiek, emotioneel en mentaal (FEM).

Persoonlijke ontwikkeling

Hans ’t Hart, Psycholoog NIP

Werkmethodieken

Hans werkt sinds 1992 als psycholoog-coach binnen het bedrijfsleven. Hij heeft inmiddels een scala aan werkmethodieken tot zijn beschikking om u te helpen uw coachingsdoelen te realiseren. Denk hierbij aan: Brainspotting, Inner Voice Dialogue, DISC, Interpersoonlijke Neurobiologie, NLP, systemisch werk en TRE®.

Hans weet deze methodes op een natuurlijke en praktische manier toe te passen.

Brainspotting

Sinds 2013 werkt Hans met (Systemisch) Brainspotting. Dit is een effectieve manier om psychische blokkades op te heffen en pijnlijke momenten uit ons leven te verwerken. Bovendien leidt het ertoe dat mensen ineens gezonder gaan denken.

Sinds we cliënten met (Systemisch) Brainspotting zijn gaan behandelen, zijn we daarmee van de ene verbazing in de andere gevallen. De resultaten zijn zo indrukwekkend dat we tegenwoordig deze methodiek bij individuele therapie naast mijn andere werkwijzen zo veel mogelijk gebruiken. U kunt hierover in mijn artikelen lezen.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de coaching worden niet zozeer modellen behandeld als wel dat u uw persoonlijke effectiviteit zult verbeteren. Hierbij worden persoonlijke blokkades bespreekbaar gemaakt zowel uit het heden als het verleden.

3P-methode®: authentiek veranderen

In het algemeen werkt Hans geen “programma” af. Net als de naam Triple Impact (triple=3) al laat zien, werkt hij op drie niveaus. De 3P-methode staat daar garant voor. Tijdens de sessies wordt u bewust van drie niveaus van persoonlijke effectiviteit. 

Doelstellingen

In de afgelopen jaren hebben mensen zich aangemeld voor een van onze persoonlijke trajecten om te werken aan een of meer van de onderstaande doelstellingen

 • Leren krijgen van de regie over/in uw werk;
 • Het terugkrijgen van enthousiasme en energie in het werk;
 • Ontwikkelen van een pro-actieve werkhouding;
 • Effectief inschatten van en afstemmen op mensen;
 • Verbetering van de persoonlijke presentatie (profilering);
 • Het ontwikkelen van een flexibele werkhouding;
Training Persoonlijke Effectiviteit

Klant aan het woord

“Heeft mij geholpen zowel in zakelijke situaties als prive situaties.”

“Uitstekende training door zeer ervaren trainer. Je wordt getraind om te kijken naar de manier waarop je reageert en communiceert als je wordt geraakt in je primaire emotie. Dit is zeer verrijkend en heeft mij geholpen zowel in zakelijke situaties als prive situaties. Een aanrader. “
– M.K.
Over ons

Doe wat u zegt en zorg dat wat u leert blijft hangen

Triple Impact staat voor impact op drie niveaus: praktijk, proces en persoon.

Eigenaar van Triple Impact is Hans ’t Hart (psycholoog NIP, 1962). Hans is ambitieus als het gaat om het bieden van een excellente dienstverlening. Hij heeft in zijn eigen leven te maken gehad met een aantal persoonlijke crises en een crisis in zijn huwelijk. Daarover is hij transparant in zijn artikelen, coachingssessies en online videotrajecten.

De trajecten van Hans zijn kortdurend, grensverleggend en effectief. In reacties van deelnemers van zijn coachingsessies en trainingen wordt hij omschreven als intens, direct, humorvol, inzichtgevend en empathisch. Ook krijgt hij vaak te horen dat hij snel tot de kern kan komen.

Hans is authentiek in zijn benadering en wil u helpen om dat ook te zijn. Hij werkt resultaatgericht vanuit de verwachting dat er ook daadwerkelijk wat bij u gaat veranderen.

Mogelijke doelstellingen

In de afgelopen jaren hebben mensen zich zowel persoonlijk als zakelijk aangemeld voor een van onze persoonlijke trajecten om te werken aan een of meer van de onderstaande doelstellingen:

 • Leren krijgen van de regie over/in uw werk;
 • Het terugkrijgen van enthousiasme en energie;
 • Vergroten van uw inlevingsvermogen;
 • Leren reageren op de boodschap achter de woorden.

Overzicht doelstellingen »

Welk traject kunt u het beste kiezen?

Triple Impact heeft diverse trajecten waarmee u persoonlijk kunt groeien, maar welke is nu het meest geschikt voor uw situatie? We helpen u met de keuzehulp graag om de juiste keus te maken.

U kunt tijdens kantooruren ook gebruik maken van de chatbox rechtsonder op onze website of door op andere manieren contact met ons op te nemen.

Revolutionaire aanpak van blokkades

Sinds 2013 werkt Hans met Brainspotting. Een revolutionaire aanpak om persoonlijke blokkades op te lossen. Juist voor de zakelijke klant een interessante methode.

Meer info Brainspotting »

Triple impact

Artikelen