Contactpagina

Home » Contactgegevens

Triple Impact
Tolweg 2
3851 SK Ermelo
085 – 580 99 19
Kvk 32145373

Triple Impact is gevestigd in bedrijfsverzamelgebouw aan de Tolweg 2, gelegen op bedrijventerrein Veldzicht in Ermelo. De locatie ligt op een paar minuten rijden van de A28 en er zijn voldoende parkeerplekken op eigen terrein.
Plan je route

Ook is de locatie goed bereikbaar met de bus en de trein. De bus stopt bijna voor de deur. De Tolweg is zowel via station Ermelo als Harderwijk goed bereikbaar ook met de OV-fiets (ca. 10 min)

Aanbellen
Naast de intercom hangt een lijst met belcodes. Voor Triple Impact typt u in: #0204 daarna drukt u op het belletje. Als de deur opent, loopt u vervolgens de trap op naar de tweede verdieping. Triple Impact zit aan de linkerkant naast de trap. Recht voor u is een wachtgedeelte waar u kunt zitten. U wordt opgehaald.
Er is ook een lift aanwezig (in de hal rechts)

De locatie voor trainingen en de relatieweekenden blijft het Golden Tuliphotel Ampt van Nijkerk in Nijkerk.

Online sessies mogelijk

We bieden ook de mogelijkheid aan voor sessies via Zoom.

Afspraak maken of verzetten?

Wij maken gebruik van de secretariaatservice Call-Info voor de telefoonservice en het agendabeheer. U heeft contact met Anouschka of Cherryn. Voor informatie en het verzetten van een afspraak, kunt u bellen naar
085 5809919. Ook voor dringende zaken kunt u naar dit nummer bellen.

Let op: als u door ons wordt gebeld, bellen wij met een 030-nummer of met een anoniem nummer. Dit nummer kan niet worden teruggebeld. Wilt u zo vriendelijk zijn om te terug te bellen naar 085 5809919?

Lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en lid van P3NL (klachten- en geschillencommissie).