Doe wat u zegt en zorg dat wat u leert blijft hangen

Relatietherapeut Hans 't Hart

Triple Impact staat voor impact op drie niveaus: praktijk, proces en persoon. 

De praktische kant van een sessie gaat over het aanreiken van vaardigheden en kennis om effectiever te kunnen omgaan met uzelf en anderen. Dat kan een stukje communicatieleer zijn of een andere vorm van theorie dat ondertiteling geeft aan wat u meemaakt.

Het tweede niveau (Proces) gaat over hoe u met anderen omgaat. Of het nu persoonlijke sessies zijn (al dan niet met partner) of de groepstrainingen: u krijgt feedback op hoe u overkomt en hoe u dit effectiever kunt doen. U rekent uzelf doorgaans af op bedoelingen en anderen op gedrag. Anderen doen dat ook bij u. Psycholoog Hans brengt u in contact met dit soort feedback zodat u niet alleen een completer beeld van uzelf krijgt maar ook vaardiger wordt in de manier waarop u met anderen omgaat.

Het derde niveau (Persoon) leert hoe u regie kunt krijgen over onverwerkte emoties en blokkades in uzelf. Op die manier leert u de betere versie van uzelf te worden. Emotionele pijnpunten beïnvloeden immers de manier waarop u zich voelt en hoe u op anderen reageert.

Over Hans ‘t Hart

Eigenaar van Triple Impact is Hans ’t Hart (psycholoog NIP, 1962). Hans is ambitieus als het gaat om het bieden van een excellente dienstverlening. Hij heeft in zijn eigen leven te maken gehad met een aantal persoonlijke crises en een crisis in zijn huwelijk. Daarover is hij transparant in zijn artikelen, coachingssessies en online trajecten.

Hans in gesprek met Radio 5
Hans in gesprek met Radio 5 over een van zijn boeken

Zijn motto is: als je je eigen reis op orde hebt, dan kun je als professional succesvol zijn en mensen raken. In de boeken die hij geschreven heeft, is hij transparant over zijn persoonlijke leerprocessen in de hoop dat hij anderen hiermee kan inspireren. Inmiddels zijn er duizenden exemplaren verkocht van Het Bezoek en Waarom U Wellicht Beter Bij Uw Huidige Partner Kunt Blijven.

De trajecten van Hans zijn kortdurend, grensverleggend en effectief. In reacties van deelnemers van zijn coachingsessies en trainingen wordt hij omschreven als intens, direct, humorvol, inzichtgevend en empathisch. Ook krijgt hij vaak te horen dat hij snel tot de kern kan komen. 

Hans is authentiek in zijn benadering en wil u helpen om dat ook te zijn. Hij werkt resultaatgericht vanuit de verwachting dat er ook daadwerkelijk wat bij u gaat veranderen. 

Hans is getrouwd met Rita (1961). Rita werkt als gedragskundige bij een organisatie met mensen met een verstandelijke beperking. Hans en Rita zijn in 1995 getrouwd en kunnen tegenwoordig zeggen dat ze echt gelukkig met elkaar zijn. Ze hebben geen kinderen kunnen krijgen. 

Samen geven ze relatieweekenden. Daarin delen ze onder meer hun eigen kostbare lessen die ze door hun worstelingen mochten leren. 

Begeleiden jullie ook ondernemers?

Jazeker. We spreken zowel de taal van ondernemers die met zakelijke en/of persoonlijke uitdagingen worstelen als van particulieren die vastlopen in hun relatie en/of met hunzelf. Hans heeft sinds 1999 veel mensen uit het bedrijfsleven in hun persoonlijke effectiviteit en met hun relatie helpen groeien.

Samen met zijn vrouw Rita organiseert psycholoog Hans regelmatig relatieweekenden
Samen met zijn vrouw Rita organiseert Hans regelmatig relatieweekenden

Met welke vragen kan ik bij Triple Impact aankloppen? 

Wat u wellicht wilt, is toegerust worden in het beter hanteren van situaties die u meemaakt en/of hoe u beter met uzelf kunt omgaan. De manier waarop we hiermee aan de slag gaan, kan verschillen. Zo bieden we de volgende trajecten:

Welk traject het best bij u of jullie past, kunt u ontdekken in onze online keuzehulp.

Werkmethodes

De meeste coaches en therapeuten specialiseren zich in één benadering, zoals EFT of systemisch werk. Triple Impact onderscheidt zich door de combinatie van veel verschillende werkmethodes.

We gebruiken de aanpak die het best bij de vraag van onze cliënt past. Afhankelijk van de blokkade(s) waar hij of zij tegenaan loopt, zal dit één of een combinatie van de volgende benaderingen zijn: Gestalttherapie (Perls), Inner Voice Dialogue (Mulder), Groepstherapie, DISC, Imago Relatietherapie (Hendrix), Provocatieve therapie (Farrelly), Emotionally Focussed Couple Therapy (Johnson), Encounter-centered Couples Therapy (Schleifer), Rationeel-Emotieve Therapie (Ellis), Brainmanagment (Tybout), Brainspotting (David Grand), Een taal erbij (werken met Playmobil) en systemisch werk (Hellinger).