Boeken

Het bezoek

Home » Boeken » Het bezoek

Bestellen?

Wilt u het boekje op korte termijn ontvangen, bestel ‘m dan via Bol.com of een van de andere online boekwinkels.

Demonstratievideo’s

Als je het boek hebt gekocht, beschik je over een unieke inlogcode waarmee je een demonstratie kunt zien van het bezoek.

Het nieuwe boek van drs. Hans ’t Hart is nu verkrijgbaar bij Bol.com en alle boekwinkels. Het Bezoek is een mini-boek met inzichten die tot verdieping van je relatie leiden. Er is ook een luisterboek beschikbaar.

Wanneer u zoek bent naar een manier om uw relatie te verbeteren of te verdiepen, dan leest u in dit boekje een van de meest krachtige manieren om dat te bereiken: het ‘bezoek’.

Vervreemding

De verbinding tussen partners, die in het begin van een relatie vaak wel oké is, komt in de jaren daarna dikwijls onder druk te staan. U hoeft daar niet van op te kijken of het vreemd te vinden: het gebeurt bij vrijwel iedereen. Alleen: als u niet weet hoe u hiermee om moet gaan, zal dit resulteren in vereenzaming en vervreemding van elkaar en, in het ergste geval, een relatiecrisis.

Heilig moment voor uw en uw partner

Met het bezoek kunt u op een effectieve manier werken aan het herstel of aan de verdieping van uw relatie. Zo’n bezoek houdt veel meer in dan gewoon een goed gesprek met elkaar, uw hart luchten of vragen hoe de dag van de ander was. Een bezoek is een veilige verbinding met elkaar leggen, een soort van heilig moment voor u en uw partner creëren.

U leert uw partner weer in de ogen te kijken, met nieuwe ogen te bekijken en als een bron van rust en plezier te ervaren.
Veel plezier met Het Bezoek.

Over de schrijver

Hans ‘t Hart is pyscholoog NIP en relatietherapeut en de drijvende kracht achter coachingsbureau Triple Impact. In 2014 verscheen zijn eerste boek Waarom U Wellicht Beter Bij Uw Huidige Partner Kunt Blijven. In zijn nieuwste uitgave Het Bezoek staat hij stil bij een van de meest effectieve manieren om echte verbinding met je partner te krijgen.

Crossing The Bridge

Het bezoek is er ook in het Engels: Crossing The Bridge
Lees meer over Crossing The Bridge »

Om je te ondersteunen met Het Bezoek

Demonstratievideo’s
Als je het boek hebt gekocht, beschik je over een unieke inlogcode waarmee je een demonstratie kunt zien van het bezoek.
Bekijk de video »

Relatieweekend
Meer willen weten over Het Bezoek en hoe je dit praktisch kunt toepassen in je relatie? Meld je dan aan voor een van de relatieweekenden onder leiding van drs. Hans ‘t Hart waarin Het Bezoek centraal staat.
Meer info »

Vragen?
Stuur een e-mail naar Hans ‘t Hart als je vragen hebt over Het Bezoek.