Bij u in de buurt

Christelijke Relatietherapie

Home » In de buurt bij u » Christelijke relatiehulp

Hans ’t Hart van Triple Impact is een christelijke relatietherapeut die al jarenlang met veel succes echtparen en koppels begeleidt.

Wilt u uw vastgelopen huwelijk een nieuwe kans geven? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. U zult verrast zijn hoe snel Hans de kern van het probleem blootlegt en hiervoor effectieve oplossingen aanreikt.

Christelijke relatietherapie vs. ‘gewone’ relatietherapie

De zorg die u misschien heeft, is dat er gewerkt wordt met New-Age-achtige werkvormen? Christelijke relatietherapie verschilt van ‘gewone’ relatietherapie omdat we vanuit een christelijke visie naar het huwelijk kijken en de relatie tussen een man en vrouw.

Heeft u hierover of over andere kwesties vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Dan weet u precies waar u aan toe bent: 085 5809919.

Aanpak christelijke relatietherapie

Naast het feit dat ’t Hart gelovig is, is hij ook een vakman die u als koppel helpt om uw relatie nieuw leven in te blazen. Uiteraard is het nodig dat u daar zich beiden (nog) voor in kunt zetten. Dit komt andere andere in de intake naar voren.

Relatietherapeut Hans ’t Hart leert u grip te krijgen op processen die aan vervreemding en/of frustraties in uw relatie ten grondslag liggen. U kunt vaak meer veranderen dan u denkt!


Hans en Rita ’t Hart verzorgen samen regelmatig relatieweekenden

Interesse in onze christelijke relatietherapie?

Vul het contactformulier in of neem tijdens kantooruren telefonisch contact met ons op via 085 – 580 99 19.

Ook voor vernieuwing van gezonde relaties

Relatietherapie is ook bij uitstek geschikt als therapie voor mensen met gezonde relaties die op zoek zijn naar verdieping en vernieuwing.

Meer informatie over relatietherapie.

Te gast bij Goed Nieuws Radio

Hans ’t Hart was onlangs te gast bij het programma Heilige Huisjes van de christelijke radiozender Goed Nieuws Radio. Luister hier de uitzending terug.