Hans ’t hart: NIP Psycholoog

Huur Hans in als spreker of workshopleider

Home » Hans als spreker inhuren

persoonlijke trajecten

Waarom Hans als spreker of workshopleider inhuren?

Hans als spreker of workshopleider inhuren kan een waardevolle en bijzondere toevoeging zijn aan je congres, symposium of ander event. Als mensen hebben we allemaal behoefte aan sociale contacten. We hebben relaties met tal van anderen: je partner, je kind, de buurman, je ouders, je collega’s en je leidinggevende. Hans kan op een scherpe, enthousiaste en humoristische manier unieke inzichten geven in de verschillende relaties die iedereen heeft. Eventueel door middel van live demonstraties.

Als luisteraar of deelnemer leer je wat de valkuilen in relaties zijn, wat de invloed is van (slechte) communicatie, hoe ons brein werkt, hoe je relatieconflicten kunt doorbreken en elkaar weer kunt terugvinden. Het zijn inzichten die huwelijken kunnen redden en relaties op de werkvloer verbeteren. Omdat iedereen relaties heeft, kan Hans ingehuurd worden als spreker of workshopleider tijdens events en congressen van elke branche en sector.

De workshops en lezingen van Hans zijn:

  • Inspirerend en uiterst leerzaam
  • Uniek vanwege live demonstraties
  • Interactief en actief: als deelnemer en luisteraar ga je ook zelf aan de slag
  • Herkenbaar voor iedereen
  • Toepasbaar in zowel privé- als zakelijke relaties
  • Extra waardevol met een boek van Hans als giveaway (optioneel)
Hans ’t Hart is psycholoog NIP, trainer en relatietherapeut.

Wie is Hans ‘t Hart?

Hans ’t Hart is psycholoog NIP, trainer en relatietherapeut.

Wie is Hans ‘t Hart?

Al meer dan dertig jaar is Hans werkzaam als trainer en coach. Als trainer en relatietherapeut werkt hij al jaren aan de verbetering van de kwaliteit van relaties, zowel privé als op het werk.

Hij heeft ook eigen crises gekend en leerde daaruit lessen die van onschatbare waarde blijken.

Hans is ervan overtuigd dat je als professional vooral impact kunt hebben als je je eigen leven op orde hebt. Hij vertelt niet alleen vanuit wat we weten vanuit onderzoek, maar ook vanuit zijn eigen ervaring hoe we relaties op een authentieke manier positief kunnen beïnvloeden.

Met voorbeelden uit het echte leven, komen relatie-issues in een nieuw licht te staan.

Hans geeft ook graag live demonstraties van zijn techniek, waarmee hij laat zien hoe impactvol interventies kunnen werken.

Reviews

Wat anderen zeggen over de trainingen van Hans

★★★★★

“Erg bijzonder hoe Hans gedrag kan ontrafelen, tot de kern komt en handvatten meegeeft voor verandering.”

★★★★★

“Hans weet met humor het ijs te breken waar nodig, en begeleidt het (groeps)proces met zijn jarenlange ervaring en wijsheid op een zeer prettige en helpende manier.”

★★★★★

“De training heeft me opgeleverd dat ik meer regie heb gekregen over situaties op mijn werk en thuis. Ik kan zien wat er gebeurt tussen mensen en hoe ik zelf kan reageren.”

★★★★★

“Het was een hele goede training, waarin ik veel heb geleerd over mezelf en communicatie met anderen, wat heel toepasbaar is om te gebruiken op mijn werk en in mijn persoonlijke relaties.”

★★★★★

“Hans voelt de groep feilloos aan en weet de kern te raken en daarbij iedereen in zijn of haar waarde te laten.”

★★★★★

“Erg bijzonder hoe Hans gedrag kan ontrafelen, tot de kern komt en handvatten meegeeft voor verandering.”

Boeken over relaties

Boeken van Hans ’t Hart

Hans schreef twee boeken over zijn inzichten. In ‘Het Bezoek’ beschrijft hij hoe je door middel van een ‘bezoek’ écht verbinding krijgt met de ander. In zijn eerdere werk ‘Waarom u wellicht beter bij uw huidige partner kunt blijven’ staan leesbare verhalen over uiteenlopende relatiekwesties die Hans dagelijks in zijn praktijk tegenkomt. Zijn derde boek is in voorbereiding.

Het bezoek

Wanneer u zoek bent naar een manier om uw relatie te verbeteren of te verdiepen, dan leest u in dit boekje een van de meest krachtige manieren om dat te bereiken: het ‘bezoek’.

Crossing The Bridge

Are you in a relationship but feeling lonelier all the time? Do you feel misunderstood, or not heard? Do you miss a real connection with your partner?

Waarom u wellicht beter...

In het boek staan 24 artikelen over relatiekwesties die relatiecoach Hans dagelijks in de praktijk tegenkomt.

Het bezoek: Luisterboek

Ingesproken door Tom Herlaar. Tom Herlaar is al tientallen jaren presentator bij de publieke omroep
Trajecten & Cursussen

Hoe kan ik Hans inhuren als spreker of voor een workshop?

Wil je overleggen over de mogelijkheden of de kosten, stuur dan een mail naar info@tripleimpact.nl of bel naar 085 – 580 99 19.

Resultaten die beklijven
We bieden ook persoonlijke sessies aan via Skype, Facetime of Zoom

Wat zijn de kosten als Hans een lezing of workshop verzorgt?

De kosten voor het verzorgen van de workshop of het spreken, hangen af van meerdere zaken, zoals de groepsgrootte en de duur. Daarnaast is het mogelijk om deelnemers of luisteraars een boek van Hans cadeau te doen; een leerzame en waardevolle bonus om mee naar huis te nemen. Ook dit zal invloed hebben op de hoogte van de kosten.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw congres, event of bijscholingsactiviteit? Neem gerust contact op voor meer informatie en een kostenoverzicht.