Home » Nieuws » Live ‘Tijd voor Max’

Triple Impact Live bij 'Tijd voor Max'

Meer weten over het relatieweekend?

Krijg hier meer informatie.

Start met een online videocursus relatietherapie

Meer weten over het relatieweekend?

Krijg hier meer informatie.

Start met een online videocursus relatietherapie

25 september 2013 waren Rita en ik live in Tijd voor Max. We waren gevraagd iets te vertellen over relatietherapie. Spannend maar erg leuk om dat eens mee te maken. Hoe gaat het er eigenlijk dan aan toe? Bij aankomst werden we natuurlijk ontvangen bij de crew-ingang, leuk zo’n VIP parkeerplaats. Daarna werden we gebracht bij de kleedkamers en daar zagen we onze namen op de deur staan. Grappig zo naast de kamer van Daphne Dekkers. Mooi even de tijd om om te kleden.

Je kunt je ondertussen helemaal rondeten aan koeken en lekkernijen. Er wordt goed voor je gezorgd. Er liep een vriendelijke dame rond die goed op ons lette dat we niets te kort kwamen. We bekeken even de studio zodat we wisten waar we terecht kwamen.

Dan volgt de visagie, met name voor mij als man een hele ervaring om in de verf gezet te worden. Gelukkig heb ik mijn haar niet geverfd maar anders zou dat ongetwijfeld bijgewerkt zijn. Erg prettige en professionele mensen die je gelijk op je gemak stellen. Rita had iets langer nodig, maar het resultaat was er ook naar.

De tijd vliegt, we werden nogmaals bijgepraat over wat er zou gaan gebeuren, wie in welke volgorde wat kon vertellen. We hadden afgesproken dat ik iets zou vertellen over de therapie en Rita meer over onze eigen ervaringen. De laatste details werden doorgenomen over waar we moesten gaan zitten en wanneer.

Wat opvalt is de gemoedelijke sfeer bij de crew en de interviewers.

We zaten vanaf het begin af aan bij de uitzending, zodat we de gesprekken konden volgen. Er gebeurt natuurlijk van alles, waar dan ter plekke iets mee moet. Bijvoorbeeld, de productieman die per ongeluk buiten beeld een glazentafeltje omver liep. Dat maakt lawaai en zoiets moet dan gelijk worden verklaard natuurlijk. Mooi hoe dat gebeurde. Het is zowiezo een staaltje van goede samenwerking tussen de diverse (camera)mensen. Daphne vertelde over haar roman ‘Alles is zoals het zou moeten zijn’. Camera’s die op kranen zijn bevestigd vliegen door heel de ruimte om alles van diverse hoeken te kunnen filmen.

Tijdens een promofilmpje ‘Hope Springs’ met Meryl Streep in de hoofdrol werden wij naar de tafel gebracht. Tja en daar zit je dan tegenover Daphne, Sybrand en Martine, live op Nederland 2. Gelukkig stelden ze goede vragen die ons snel in het verhaal hielpen.

We hebben kort iets verteld wat er gebeurt als een koppel voor therapie komt en over hoe je het bezoek doet tijdens sessies. Daarbij hebben we een korte live-demonstratie van een bezoek gedaan. Wilt u weten hoe dat verliep kijk dan naar de uitzending dinsdag 25 september jl. getiteld ‘Sleur’ (het laatste kwartier). U kunt op de pagina naar beneden scrollen om het ‘Tijd voor Max’ te vinden.

Andere artikelen

Waarom mannen naar porno kijken »
Help!!! Mijn man is een watje! (en wat eraan te doen) »
Ben ik een chimpansee of schildpad? »
Waarom u wellicht beter bij uw huidige partner kunt blijven »
4 Stappen als u samen een droom verliest of iets ergs meemaakt »
Hoe uw brein een goede relatie in de weg staat »
Het is beter te luisteren dan te winnen »
Conflicten oplossen: hij wil altijd gelijk hebben! »
Dramadriehoek – Stop met redden in relaties »
Brainspotting – de revolutionaire individuele therapie »
Kan mijn gevoel voor mijn partner weer terugkomen? »
Ik ben je ff helemaal zat (waar zit de rek er dan nog in….) »
7 Tips om met weerstand om te gaan »
Eerste boek nu bij Bol.com en alle andere boekhandels »
Interview met De Stad Amersfoort »
Herken of een training bijdraagt aan blijvende positieve resultaten »
Waarom heeft onze training Persoonlijke Effectiviteit zoveel impact? »
Trauma verwerken met ouder-kindbezoek »
5 oorzaken waardoor mensen boos worden »
Hoe kan vertrouwen weer herstellen? »

Meer weten over het relatieweekend?

Krijg hier meer informatie.

Start met een online videocursus relatietherapie.

Meer informatie