Home » Relatie » Online relatietherapie: direct aan de slag

Online training Relatietherapie: direct aan de slag met jullie relatie

Meer weten over het relatieweekend?

Krijg hier meer informatie.

Start met een online videocursus relatietherapie

Meer weten over het relatieweekend?

Krijg hier meer informatie.

Start met een online videocursus relatietherapie

De meeste koppels stappen niet snel naar een relatietherapeut. Vaak is het al tijden crisis, voordat een stel zich bij mij meldt. Logisch ook; als je net bij elkaar bent, is de relatie spannend, geeft het energie en werkt het motiverend. Pas na verloop van tijd, of door een gebeurtenis, kan de sfeer omslaan. Er komen communicatieproblemen en de verbinding is steeds minder voelbaar.

Veel stellen die (gelukkig maar) bij mij aan de bel trekken, hebben snel hulp nodig. Ze hebben lang gewacht en het is in sommige gevallen erop of eronder. Alles of niets. 

Vaak moet ik ze tot mijn grote spijt vertellen dat ik een wachtlijst heb – hoe graag ik ze ook meteen had willen helpen. Maar gelukkig heb ik wél een oplossing: de online relatietherapie training.

 

Het voordeel van de online relatietherapie training

Hebben jullie conflicten over kleine of grote onderwerpen? Is er iets gebeurd wat het vertrouwen in de ander heeft beschadigd en zoeken jullie een weg terug naar elkaar? Of willen jullie je voorbereiden op een goed en stabiel huwelijk? Ben je al een tijdje samen en zoek je verdieping? In al die gevallen kan ik jullie de online relatietherapie training van harte aanraden. 

Het voordeel dat met stip op de bovenste plek staat is: jullie kunnen meteen aan de slag. Jullie hoeven niet te wachten tot ik tijd heb, want jullie volgen de relatietherapie vanaf je computer, op een moment dat jullie past. En dat kan morgen al! 

De online relatietherapie bestaat uit twaalf sessies; jullie zien video’s waarin ik jullie vertel over belangrijke bouwstenen voor een gezonde relatie. Jullie leren over verbinding, over het (opnieuw) in contact komen met elkaar en hoe jullie relatie weer goed of nog beter kan gaan werken.

 

Persoonlijk contact met de therapeut

De online relatietherapie training is een volwaardige cursus. Gedurende de training mogen jullie mij bellen of mailen bij vragen of om door te praten over een onderwerp. Dit zit gewoon bij de prijs in.

Misschien komen jullie erachter dat jullie toch meer tips en begeleiding nodig hebben om jullie relatie nieuw leven in te blazen. In dat geval is de online training een handig voortraject geweest; jullie kennen nu mijn werkwijze en we kunnen door middel van fysieke bijeenkomsten de therapie voortzetten.

Willen jullie meer weten over deze online relatietherapie training ? Je leest het hier.

Lees ook eens onze blogs over de dramadriehoek. Wat houdt het in en hoe kun je het verbreken?

Meer weten over het relatieweekend?

Krijg hier meer informatie.

Start met een online videocursus relatietherapie.

Meer informatie