Home » Relatie » Relatietherapie voor een gezonde relatie

Relatietherapie Amersfoort voor een gezonde relatie

Meer weten over het relatieweekend?

Krijg hier meer informatie.

Start met een online videocursus relatietherapie

Meer weten over het relatieweekend?

Krijg hier meer informatie.

Start met een online videocursus relatietherapie

Iedere relatie kent wel eens problemen. Soms nemen deze problemen de hele relatie over. U heeft continu ruzie en u lijkt elkaar niet te begrijpen, doordat u langs elkaar heen praat. Dit kan als gevolg hebben dat u langs elkaar gaat leven en niet met elkaar. Uw leven is gesplitst en speelt zich los van elkaar af. Er wordt geen rekening meer met elkaar gehouden en zodra jullie tegelijk thuis zijn hangt er een gespannen sfeer. Gelukkig kan relatietherapie u helpen om deze problemen op te lossen en de dramadriehoek te verbreken.

Wanneer kan relatietherapie u helpen?

U heeft constant ruzie met uw partner en u weet zelf geen oplossing meer of u voelt de verbinding niet meer met uw partner. U merkt dat u langs elkaar gaat leven en dat u niet meer goed kunt communiceren met elkaar of er is sprake geweest van overspel en hierdoor is uw vertrouwen in uw partner of het vertrouwen van uw partner in u geschaad. Of misschien zelfs vanuit beide kanten. Natuurlijk zijn er heel veel redenen waarom u relatietherapie kunt gebruiken en zijn de hiervoor genoemde redenen niet de enige. U voelt zelf het beste aan wanneer de situatie eindeloos lijkt te zijn en in dat geval staat relatietherapie voor u klaar.

Wat kan relatietherapie voor u doen?

Relatietherapie helpt u om uw relatie nieuw leven in te blazen. Door elkaar te leren begrijpen en te leren communiceren met elkaar ziet u in dat het probleem vaak kleiner is dan u denkt. Het zit hem vaak in een communicatiefout. U merkt dat u vaak langs elkaar heen praat en niet tegen elkaar praat. Door de redenen van uw partner te snappen, ziet u eerder waar de reactie vandaan komt en snapt u beter waarom er op deze manier wordt gereageerd. Zo kunt u samen bouwen aan een vernieuwde, vertrouwde relatie. U leert veel over uzelf en uw partner, het heeft dus altijd toegevoegde waarde. Inzicht krijgen in jezelf is erg belangrijk binnen een relatie. Om de ander te snappen moet u eerst uzelf begrijpen en dat is erg lastig. Gelukkig kan de persoonlijke aanpak van relatietherapie u helpen dat u ook uzelf door en door leert kennen.

Relatietherapie voor een vernieuwde toekomst

Negativiteit speelt vaak een rol. U kunt de positieve kanten van uw partner of van uw relatie niet meer zien. Door deze gevoelens om te zetten in positieve gevoelens veranderd uw relatie blijvend. Dit wordt gedaan door de 3P-methode. De 3P-methode is een methode dat relatietherapie gebruikt om de persoonlijke ontwikkeling uit te zoeken. Door uw persoonlijke ontwikkeling onder de loep te nemen kunt u ervoor zorgen dat u zich bewust gaat worden van bepaalde gevoelens en uitingen van deze gevoelens, misschien hebben deze gevoelens zelfs een negatief effect op uw relatie. Neem samen deze stap en ga voor een vernieuwde toekomst met relatietherapie. Ook kunt u samen een relatieweekend volgen om tot nieuwe inzichten te komen met elkaar.

Meer weten over het relatieweekend?

Krijg hier meer informatie.

Start met een online videocursus relatietherapie.

Meer informatie