Relatietrajecten

Tarief

Home » Trajecten voor relaties » Tarieven relatietrajecten

Het tarief bedraagt € 214,05 excl. 21% btw per uur (€259 incl. btw). U kunt altijd in termijnen betalen. Diensten worden niet vergoed door een verzekering.

Voor ondernemers/zakelijk

U weet als geen ander dat succes in uw onderneming ondermijnd wordt door een slecht huwelijk. Als u ondernemer bent, kunt u daarom onder bepaalde voorwaarden onder vermelding van coaching de factuur op de naam van uw bedrijf zetten.

Als u een eenmanszaak of vof heeft, is dit bedrag volledig aftrekbaar van de belasting. Hierdoor zult u uiteindelijk iets meer dan de helft van het netto bedrag daadwerkelijk betalen.

Relatieweekend of online videotraining

Heeft u al gekeken naar ons relatieweekend of de videotraining. Vaak is dit voor koppels een uitstekend alternatief om tot verandering te komen.

Spelregels voor afspraken

Er gelden bij het maken van afspraken de volgende spelregels: als u een afspraak wilt verzetten of afzeggen, dient u dit binnen 48 uur te doen. Afspraken op maandag moeten op donderdag te worden afgezegd. Afspraken op dinsdag moeten op vrijdagmorgen worden afgezegd. De gereserveerde tijd wordt anders in rekening gebracht.