Bij u in de buurt

Relatietherapie in Hoevelaken

Home » In de buurt bij u » Hoevelaken Relatietherapie

Relatietherapie leert u grip te krijgen op processen die aan de vervreemding en/of frustraties ten grondslag liggen. U kunt vaak meer verandering in uw relatie brengen dan u denkt!

Relatietherapie

In onze relatietherapie gebruiken we veel van de theorieën van van Harville Hendrix (bekend van onder meer Oprah Winfrey). Eén van die theorieën is:
In onze opvoeding krijgen we te maken met niet alleen de positieve, maar ook de negatieve eigenschappen van onze opvoeders (ouders, broers, zussen). De negatieve eigenschappen leren we te overleven door te vechten, vluchten, bevriezen of onderwerpen. In de fasen die een relatie doormaakt, worden vroeg of laat door de partner deze overlevingsstrategieën getriggerd. Deze zijn eigenlijk het gevolg van onvervulde behoeften of van pijn.

Interesse in relatietherapie?

Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 085 – 580 99 19. We nodigen u graag uit voor een kennismaking.
Ons adres is Nijverheidsweg 60/64 in Amersfoort, eenvoudig te bereiken vanuit Hoevelaken. Er is volop gratis parkeergelegenheid.

Relatietherapie: ook voor vernieuwing van gezonde relaties

Onze relatietherapie is ook bij uitstek geschikt als therapie voor mensen met gezonde relaties die op zoek naar verdieping en vernieuwing zijn.
Meer informatie over onze Relatie Impact-sessies.