Individuele coaching | DISC

DISC-test, hoe werkt het?

Inlogcode

Helaas is het niet (meer) mogelijk om DISC-inlogcodes los van een coachingstraject te bestellen. Wilt u dit toch, dan kunt u contact opnemen met www.discfactor.nl.

Als u bij ons een traject volgt, kunt u de DISC Test  via internet doen. U krijgt de inlogcode met de daarbij horende link naar de DISC-online per email naar u toegezonden. Deze code is persoonsgebonden.

De test: snel, en nauwkeurig

U krijgt 24 vakken met uitspraken gepresenteerd waarbij u de keuze moet maken tussen welke uitspraken het meest, en welke uitspraken het minst van toepassing op u zijn. De invultijd kost u tussen de 8 á 15 minuten. De DISC moet eigenlijk zo snel mogelijk worden ingevuld.

Mensen voelen zich in eerste instantie weleens bekocht door de korte duur van de vragenlijst, maar als ze dan het rapport lezen, dan zijn ze totaal verbaasd over de nauwkeurigheid van het rapport. Zij herkennen zich dan voor minstens 85% in het verslag. 15% of minder geeft minder herkenning. De nauwkeurigheid is mogelijk door de tientallen jaren van statistisch onderzoek dat achter DISC schuil gaat.

En wat daarna….

Het rapport is in essentie erg volledig, en tijdens het coachingstraject wordt deze met u uitgebreid doorgesproken in het licht van uw coachingsvraag.