Individuele coaching | DISC

Kosten en reacties

De DISC is een uitermate effectieve tool die tijdens coachingstrajecten kan worden ingezet om u inzicht in uzelf en anderen te geven.

De DISC Test is via internet afneembaar en kost slechts € 54,95 (inclusief 21%). De DISC levert u inzichten op die de investering meer dan waard maken!

Ervaringen

“Ik heb de test gedaan en ik wil je even laten weten hoe verrast ik ben door het bijbehorende verslag. Voor het eerst eens iets „normaals” terug gelezen over mijn functioneren.Ik herken mezelf er behoorlijk in. Bepaalde dingen niet zo, maar ik neem aan dat dit ook niet anders kan. Een test blijft een test.  Heel fijn. Zo in eerste instantie heb ik iets van ja, … dat kan ik nu goed inbrengen in het team waarin ik werk. Helder beschreven wat m’n kwaliteiten zijn en ook mijn ontwikkelpunten, helder, duidelijk, zonder noodzakelijk breedspraak om dingen uit te leggen. Zoiets van, o ja , zo kun je het ook zien. Goed voor mijn zelfbeeld en zelfwaardering.”
– Kees

Uit de training Persoonlijke Effectiviteit waarin de DISC ook wordt gebruikt:

“Hans gebruikt hiervoor de DISC persoonlijkheidstheorie om de deelnemers te toetsen, maar ook om uit te leggen hoe de verschillende persoonlijkheden zich kunnen gedragen.
Tijdens de sessies zie je de verschillende deelnemers (en dus verschillende persoonlijkheden) typerend gedrag vertonen. Hier wordt veel over gesproken, worden tips gegeven en is het zaak om tijdens en buiten de sessies om veel te oefenen.”
– Pieter

“Het DISC-model waarmee gewerkt wordt maakt je duidelijk dat er veel verschil zit in mensen en hoe je daar mee om moet gaan.
De cursusleider Hans is een zeer gespecialiseerd persoon die snel ziet hoe iemand in elkaar zit en de vinger precies op de zere plek weet te leggen.”
– Jan Feitsma

“Aanleiding voor mij was het feit dat ik een eigen bedrijf ga opstarten en dan ook met verschillende type mensen moet leren omgaan. Voor mij betekende dat 2 dingen, hoe ga ik om met mensen die meteen de details in willen gaan en hoe dim ik mijn enthousiasme en geef ik meer ruimte voor anderen.
Het DISC-model was voor mij de ontbrekende schakel, ik begrijp nu waar ik op moet letten en hoe ik me moet voorbereiden…..”
– Fred van Dijk