Training Persoonlijke Effectiviteit

Reacties van voorgangers

Veel van de ervaringen van onze deelnemers staan op Springest, een vergelijkingswebsite voor cursussen en trainingen. Deze kunt u hieronder bekijken. Als u op het kader klikt, opent er een venster met nog meer reviews.

Overige reviews

Hieronder staan nog wat aanvullende (video)reviews. Referenties en verificatie van onderstaande reacties zijn op aanvraag mogelijk.

De kennis beklijft – Silvia

Ik heb alles uit deze training kunnen halen wat ik er uit wilde halen. Voorafgaand aan de training twijfelde ik tussen een tweetal trainingen. Bij Triple Impact stonden zo ontzettend veel onderwerpen om over te leren, dat ik dacht dat dat nooit allemaal aan bod zou kunnen komen, en er mogelijk te weinig aandacht voor specifieke thema’s zou zijn.
Maar er was niks van waar. De meest uiteenlopende thema’s komen aan bod. Vanuit de theorie, de ervaring van Hans, of vanuit de ervaringen van groepsgenoten. Alle gewenste thema’s kun je in de groep inbrengen.
Ook vertelde Hans over ons leervermogen. Dat je theorie en emotie moet verbinden, wil je nieuw gedrag aanleren i.p.v. alleen nieuwe kennis opdoen om daar vervolgens niks mee te doen. Daar ben ik het na afloop van deze cursus helemaal mee eens.
Het is bijzonder hoe sterk de verbinding met emotie binnen onze groep gemaakt werkt, en hoe goed daardoor de nieuwe kennis beklijft.

Keerpunt in mijn denken – Anoniem

“Je hebt echt een keerpunt in mijn denken teweeggebracht en nog beter verwoord: in mijn voelen en begrijpen. En dat als één van de resultaten van een cursus persoonlijke effectiviteit voor dagelijkse werkzaamheden. (Je relatiegesprekken moeten wel helemaal krachtig zijn.)  Je hebt iets heel waardevols toegevoegd aan mijn leven en ik wéét dat ik stukken daarvan heb overgedragen op anderen. Je veroorzaakt in mijn ogen prachtige rimpelingen in deze maatschappij van mensen waar wij in leven. Daarvoor ben ik je heel dankbaar”. (3 jaar na de training)

Nog nooit eerder meegemaakt – Sylvia Limburg

Deze training heeft mij een heleboel inzichten gegeven. Ik ging er heen met het idee dat ik elke dag een hoop theorie zou hebben en handvaten zou krijgen om met diverse zaken om te leren gaan. De training verliep compleet anders dan verwacht. Geen enkele dag was hetzelfde. Tuurlijk kregen we theorie maar eigenlijk was het de groep die in grote lijnen bepaalde wat de dag zou brengen. Dat waar de groep behoefte aan had werd aangepakt. Ik heb geleerd eerlijk naar mezelf te kijken en te luisteren. Hierdoor ben ik nu in staat om zonder al teveel emotie om te gaan met het gedrag van andere mensen (dat was 1 van mijn leerdoelen) en ik heb geleerd om niet teveel druk op mezelf te leggen dat alles perfect moet zijn (een ander leerdoel). Hans is een trainer als geen ander. Hij geeft de training met heel zijn hart en ziel. Daardoor komt hij zeer gedreven, enthousiast en zeker professioneel over. Mede door hem heb ik mij veilig genoeg gevoeld om al mijn emoties te tonen als deze naar boven kwamen en hij heeft mij gestimuleerd er mee aan de slag te gaan. Veiligheid binnen de groep staat voor alles in deze training. De groep die samengesteld word voor de training is zeer divers. Hierdoor kom je met verschillende typen mensen en leerdoelen in aanraking wat de training zeer divers en leerzaam maakt. Door de hechtheid van de groep was de laatste dag best emotioneel en hadden we eigenlijk allemaal moeite om afscheid te nemen van mekaar. Al met al was dit een training die ik nog nooit eerder mee heb gemaakt en ik ben ontzettend blij dat ik er deel van uit heb mogen maken.

Dit geeft zowel in mijn werk als privéleven een enorme verrijking – E.K. van der Mooren

Ik vond het een zeer goede en gedegen training. Niet alleen tips en zeker geen trucs, maar leren verbinding te maken met de mensen om je heen en daardoor elkaar beter begrijpen en respecteren. Dit geeft zowel in je werk als in je privéleven een enorme verrijking in denken en handelen. Je moet niet bang zijn om in de spiegel van je eigen ziel te kijken, maar Hans zorgt altijd voor een vangnet. Het was veilig en goed om in een kleine groep hiermee aan slag te gaan. Ik heb het als zeer positief ervaren.

50-plus, maar niet te oud om stevig te ervaren en daarvan te leren – Henk Rigter

Deze training was een leerzaam traject waarin vooral het ervaren voorop stond. Ze raakt daarbij aan de diepere/oudere lagen van de persoonlijkheid, waar de bronnen liggen van onze communicatiestijl en onze persoonlijke effectiviteit. Emotief leren dus en dat gaat er dus af en toe emotioneel aan toe. Hans weet met al zijn ervaring de groepsprocessen stevig, en met relativerende humor in goede banen te houden, zodat het individu en het collectieve leerproces nooit in het gedrang komen.

Wat je er zelf in gooit komt er ook weer uit, al ben je daarin ook afhankelijk van je medecursisten.

Al met al is het een intensief leertraject dat je in alle soorten (werk/privé)relaties van pas komt. Ikzelf (50+) bracht zeker al de nodige werk- en levenservaring mee, maar bleek niet te oud om stevig te ervaren en daarvan te leren.
De training raad ik je aan als je zoekt naar de essentie van effectief communiceren voor jou en daarbij persoonlijke verandering en groei niet uit de weg wilt gaan.

Je mag hier trots op zijn! – S.R. (Gemeente Rotterdam/JOS)

Ik heb dit als een erg plezierige en zeer relevante training ervaren, waarin je er niet aan kunt ontsnappen om op een positieve, constructieve manier met jezelf aan de slag te gaan. De kleine groep geeft veiligheid. Humor maakt de onontkoombare zwaarte licht. Je mag trots zijn op wat je doet in deze training!

Het was in 1 woord fantastisch – Willeke

De cursus gedaan en het was in 1 woord fantastisch!! wat ben ik anders gaan denken, voelen en kijken naar mezelf en anderen. Een ervaring die ik graag jaren eerder had willen hebben.

Bijzonder waardevol – Saskia

In een kleine groep, met veel vaart en humor en onder kundige leiding van een gedreven en ervaren trainer, leer je jezelf en anderen beter begrijpen. Ik kan deze training van harte aanraden. Kreeg veel inzicht in de manier waarop ik communiceer en mezelf presenteer en het effect daarvan op anderen. Het voortdurend oefenen van praktijksituaties en het werken met acteurs helpt echt en werkt diep door. Pittige training, maar bijzonder waardevol!

Weinig theorie, lekker veel oefenen! – Jayton van den Berg

Deze training is echt geweldig! Die driedubbele impact heeft ie zeker. Deze training heeft nu al mijn leven veranderd in positieve zin, zowel als op het werk als in privé. Dit is geen training waar je veel theorie aanhoort, bespreekt en studeert, maar waar je lekker veel kan oefenen en direct in de praktijk kan brengen en oefenen. De kennis die je hier mee krijgt zal je niet meer vergeten zoals vele trainingen, workshops etc. Ik kan je vertellen dat deze training meer dan driedubbel het geld waard is! Echt een topper dus!