Training Persoonlijke Effectiviteit

Reacties van voorgangers

Reviews

Hieronder staan (video)reviews. Referenties en verificatie van onderstaande reacties zijn op aanvraag mogelijk.


 

Mark Veen – januari 2024

“Ik heb het als een heel erg prettige en zinvolle training ervaren die mij gaat helpen in persoonlijke groei. Het was een superfijne training. Hans is in staat om heel snel het vertrouwen in de groep te realiseren waardoor iedereen in de groep zijn verhaal deelt en waardoor er diepgang in de training kom. Hans weet zowel het belang van de groep als ook de individuele focus in de training te geven. Hij weet op een prettige en vertrouwde manier mensen uit hun comfort zone te halen. De training is heel praktisch ingestoken, met veel voorbeelden en oefeningen. En dat geeft een prettige dynamiek. Een echte aanrader als je je leven wilt verrijken door verbinding te kunnen maken.”


 

Marijn Gerrits- juli 2023

Ik ben een groot deel van mijn 30-jarige leven bezig geweest met kijken naar mezelf. Met groei. Dealen met het verleden. Ik dacht dat ik het meeste wel gehad had. Toen kwam ik bij Hans. In acht dagen een levensverandering. Het is alsof mijn ogen opnieuw geopend zijn. Erg bijzonder hoe Hans gedrag kan ontrafelen, tot de kern komt en handvatten meegeeft voor verandering. Wil jij ook een levensverandering waardoor je een betere versie van jezelf wordt? Waardoor je echt in verbinding kan staan met mensen om je heen? Meld je dan aan bij Hans. Ik ben hem dankbaar! Hartelijke groet, Marijn


 

anoniem – juni 2023

“Deze training heeft al mijn verwachtingen overtroffen. In een groep van maximaal 8 pp maak je een grondige reis naar binnen en krijg je heel veel inzichten en tools aangereikt om blijvend te veranderen, waar nodig. Het was een prachtige, intensieve en soms emotionele reis die mij ontzettend veel heeft gebracht. Door deze reis ben ik weer in mijn kracht komen te staan en heb ik geen last meer van vermoeidheid waar ik voorheen jaren mee kampte. Hans creëert met zijn empathisch vermogen een zeer veilige setting waardoor ik me in de groep vrij voelde om mijn issues onder ogen te zien en daarmee aan de slag te gaan. De groep heeft daarbij ook echt een meerwaarde gehad. Hans weet met humor het ijs te breken waar nodig en begeleidt het (groeps)proces met zijn jarenlange ervaring en wijsheid op een zeer prettige en helpende manier. De locatie (met heerlijke, gezonde lunches en tussendoortjes) was ook top! We keken als groep elke keer weer uit naar de volgende trainingsdag. een dikke aanrader!”


 

Matthijs van Gijssel juni 2023

“De trainer, in dit geval Hans, is erg goed in staat om bij alle deelnemers van de training haarfijn aan te voelen waar de persoonlijke knelpunten liggen. Door getimede interventies en begeleiding heeft hij iedereen geholpen om beter om te gaan met zijn of haar persoonlijke issues. Het is wonderbaarlijk om te zien hoe snel het effect van de training zichtbaar werd in de deelnemers. Ik heb de indruk dat ik persoonlijk maar ook mijn mede deelnemers een enorme stap gemaakt hebben in persoonlijke effectiviteit.”


 

Anoniem – maart 2023

“De training Persoonlijke effectiviteit heeft me veel inzicht gegeven in gedrag van mensen op elkaar en wat mijn eigen rol is en hoe ik daar invloed op uit kan oefenen. De training heeft me opgeleverd dat ik meer regie heb gekregen over situaties op mijn werk en thuis. Ik kan zien wat er gebeurt tussen mensen en hoe ik zelf kan reageren. Ik ben in staat om niet meteen te reageren vanuit een reflex. Het lukt me om na te gaan bij mezelf waar een reflex vandaan komt en dan adequaat te handelen. Uiteindelijk heeft het me meer vertrouwen en rust gegeven en dat was te zien door mijn collega’ Ik stond zelfbewust en rustig op het podium bij een presentatie voor een volle zaal. De cursus leert je niet alleen vaardigheden, het gaat dieper dan het laat je zien waar gedrag vandaan komt, wat onderliggende behoeften zijn. Enorm helpend. De cursus kan iedereen verder brengen. Of je nu iemand bent die graag kartrekker is en zich verbaast waarom de mensen niet meekomen of als je iemand bent die het lastig vindt om grenzen aan te geven. Een aanrader!”


 

Tjeerd Veldhuizen – januari 2023

“de cursus persoonlijke effectiviteit van Triple Impact gevolgd. Zeer enthousiast vanwege de diepgang en niveau. Door de meerdaagse cursus over verschillende weken waarbij verslagen gemaakt werden door deelnemers beklijft de cursus zeer goed en geeft onmiddelijk tools om mee te werken in het dagelijks leven, in prive relaties alsook in werk relaties. De begeleiding is zeer goed, er wordt goed geluisterd en inbreng wordt veilig behandeld. Alles tezamen een aanrader voor diegenen die zich in zichzelf willen verdiepen en vrijer, door de vergaarde eigenkennis, door het leven wilt!”


 

Willems- juni 2023

“De reden om deze training te volgen is dat de doelen overeen kwamen met mijn eigen doelen. Met name uitgaan van je eigen kracht. Alle doelen zijn goed aan bod gekomen. De training vond plaats in een hele veilige setting. Je bereikt het meeste als je met jezelf aan de slag gaat. De training kent een goede mix tussen theorie, voorbeelden, oefeningen en reflectie. Hans voelt de groep feilloos aan en weet de kern te raken en daarbij iedereen in zijn of haar waarde te laten. Wat ik tijdens de training geleerd heb is heel goed toe te passen en ik ben er van overtuigd dat het effect blijvend is. Bij een terugval heb ik voldoende handvaten om het zelf weer op te pakken.”


 

Tamarah Verhoef- mei 2022

“De training heeft me veel inzicht gegeven in mezelf en in anderen. Hans is een deskundige trainer en hij daagt je op een respectvolle en positieve manier uit om blokkades te overwinnen. Er is een veilige sfeer om te leren en te groeien. Ik zou het iedereen aanraden.”


 

Jack Borsboom – Mei 2022

“Ik heb de training als heel nuttig ervaren. je kan in een veilige omgeving werken aan je ontwikkeling. Dit kan zowel zakelijk als privé zijn. Hans is tijdens de training scherp op hoe je dingen ervaart en vraagt vaak feedback van de mede studenten hoe die een mededeling of opmerking uit de groep ervaren. Hierdoor leer je hoe je overkomt op andere mensen en leer je hoe je beter op situaties in kan spelen. Al met al 1 van de leerzaamste opleidingen die ik ooit heb gedaan, met een mooie balans tussen theorie en praktijk.”


 

Daphne December 21

“Wat een bijzondere ervaring. Om met een groep onbekenden, zo’n vertrouwde band op te bouwen in slechts een aantal trainingsdagen. Hans merkt alle emoties direct op en voelt ook goed aan op welk moment het goed is om hier bij stil te staan of dieper op in te gaan. Een training waarbij je jezelf op een intense manier beter leert kennen en heel concreet aandacht krijgt voor de punten waar je zelf mee verder kan na de training. Voor sommigen grote levensverzekeringen, voor anderen kleine aanpassingen in je eigen gedrag. Mooi om te ervaren dat Hans geen standaard programma draait, maar echt ingaat op wat er bij de deelnemers speelt. Zeker een aanrader!”


 

Werner Teunissen januari 2020

“Na het volgen van een persoonlijk effectiviteits training bij Hans is er zo veel veranderd. De resultaten van de training hebben op vele gebeiden van mijn leven driedubbele impact gehad. Hans beschikt over buitengewone kwaliteiten als het gaat om coaching en training. Heb wel eerder een training gevolgd maar die viel in het niet bij deze. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen.”


 

ER van Someren februari 2020

“Deze training zou ik eigenlijk geen training maar een reis willen noemen. Een reis naar jezelf. Hogeschool in de spiegel kijken en gericht werken aan verbetering. Het is geen training vol met tips & tricks, maar de kracht zit in het (terug)vinden van je authentieke zelf. Hans is een meester in groepsdynamiek en groepsleren. Misschien heb ik van mijn mede-cursisten wel het meeste geleerd….. Deze training – en de professionele en integere wijze waarop Hans dit samen met elkaar vorm geeft – is een echte aanrader als je vooruit wilt!”


 

David de Vos – februari 2020

“Deze training heeft absoluut al mijn verwachtingen overtroffen. Naast effectief communiceren heb ik ook heel veel over mezelf mogen leren. De praktijk, de groep, Hans zelf en de acteur die komt dragen hier allemaal aan bij! Absolute aanrader voor mensen die naar zichzelf durven kijken.”


 

Johan Cockx februari 2020

“Hans weet feilloos bloot te leggen wat jouw blokkades zijn in je persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Hij pelt trefzeker de schillen eraf tot hij bij de kern komt en vanuit deze basis weer op te bouwen tot een verrassend resultaat. Hans is scherp maar meelevend, confronterend in een veilige omgeving. Hij koppelt op een mooie wijze praktijk aan theorie zonder dat je in de boeken moet duiken. Het eindresultaat is aan jezelf, je bepaald zelf wat je er mee doet in je leven maar aan de trainer heeft het niet gelegen. De locatie, de Ampt van Nijkerk is prima en je kan er met korting overnachten de nacht voor of na de trainingsdag. Zelf altijd de nacht vooraf daar geslapen voor een relaxte start van de training na een super ontbijt. Prima. Minpunten? eigenlijk niet. Hans heeft gewoonweg een excellente training samen gesteld, die door zijn vakkennis en de groepsdynamiek tot echte resultaten leidt.”


 

Jaap van As januari 2020

“De training persoonlijke effectiviteit heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen! In deze training worden je geen ’trucjes’ aangereikt om je ‘doen’ te veranderen, maar draait het vooral om je ‘zijn’ van waaruit je bepaalde dingen doet of laat. Daartoe gaat Hans flink de diepte in en komt met jou als deelnemer op plekken waar je zelf uit eigen beweging liever niet wil komen. Maar wat een inzichten krijg je daardoor zeg! Ik durf zelfs te zeggen dat deze training voor mij levensveranderend is geweest. Absolute aanrader dus!”


 

Visscher augustus 2019

“Op aanraden deze training gevolgd. Al meerdere jaren trajecten gedaan bij psychologen dus vooraf wel twijfels of dit nog iets brengen zou. Verwachtingen zijn overtroffen. De snelheid waarmee Hans kan doordringen tot de kern hebben mij vaak versteld doen staan. Hans heeft oog voor de individuele deelnemer en zorgt ervoor dat iedereen meekomt. Met name de familieopstellingen hebben bij mij voor veel interne rust gezorgd en mooi inzichten. Perfecte combi van leren en voelen. Aanrader!”


 

Kok augustus 2019

“Deze training is een ervaring voor het leven. Het is geen ‘standaard’ training met open deuren en bekende oneliners, dit is maatwerk waarbij oog is voor iedere deelnemer. De trainingsdagen waren vermoeiend maar de dynamiek en het onderlinge vertrouwen als groep waren groot. De professionaliteit van Hans is onbeschrijfelijk. Hij heeft aandacht voor iedereen en ziet alles wat er gebeurt. Hans doorziet jou nog voordat jij zelf door hebt wat je dat er iets te doorzien valt. Het effect van de training is dat ik mij een stuk relaxter ben gaan voelen en beter in balans. Ik kan het iedereen aanbevelen om deze training te volgen om daarmee een goede balans te vinden tussen je verstand en je gevoel.”


 

Maud Helder augustus 2019

“Een onvergetelijke ervaring. Elke trainingsdag heeft mij weer een stapje dichter bij mezelf gebracht. Hans heeft feilloos door wat er bij een ieder speelt en weet dit op een integere maar erg doeltreffende wijze aan te pakken. Ik raad iedereen die zoekt naar zichzelf, die dichter bij zijn of haar gevoel wilt komen, deze training meteen aan.”


 

Jan Terhorst april 2019

“Deze training was een eye opener voor me. Een training waarbij je jezelf pas echt leert kennen tot in het diepst van je wortels. dit had ik 20 jaar eerder moeten doen zou me veel geholpen heeft. Hans is een fantastische trainer met veel kennis van zaken en een goede dosis humor. Bedankt een echte aanrader.”


 

Bert Cornelis april 2019

“In een kort skype gesprek met de trainer werd ik over de brug gehaald doordat deze perfect de vinger op de zere plek kon leggen en mij dusdanig kon uitdagen dat ik bereid was om niet alleen de kosten maar vooral de tijd en sprong in het diepe van mijn eigen ziel te gaan maken. En….met success mag ik wel zeggen. Feilloos schakelend op alle momenten die zich voordoen op de training. Niet strak volgens het boekje maar erg persoonlijk. Wat er gebeurd in de groep, daarmee aan de slag, direct ! Ik zat in een “mannen”- groepje van 7 personen maar o wat was dat heerlijk. Het vergt wel de nodige energie zoals je merkt zodra je naar huis gaat op het eind van een trainingsdag. Fijn is het dat je een hele dag bij elkaar bent en ervaringen emoties kunt uitwisselen onder deskundige sturing van de trainer. En die hulp heb je nodig want je weet niet wat er met je gebeurt. De term “woelen in nieuwe emotie” past nog immer bij deze cursus. Het is investeren in vooral jezelf. Het is leuk, emotioneel spannend, soms ontwapenend, maar vooral zeer leerzaam. ….Hadden we 20 jaar geleden oeten doen, maar toen waren we er (nog) niet aan toe. Het geeft verdieping in mijn eigen relatie thuis, prive, maar ook op het werk kan ik verder met de handvatten die ik gekregen heb en waarmee ik geoefend heb. Je wordt een ander mens. Heerlijk transparent, niets is onbespreekbaar. Tja, en voor wie is dit dan geschikt ? Eenieder die “ergens mee zit”, of het dan op gebied is van werk of prive, dat maakt niks uit. Er worden wetmatigheden in je gevoelsleven naar boven gehaald waarvan je dacht dat je die goed verwerkt had, of weggestopt had. Het reinigt jezelf. Je kunt letterlijk weer verder en je gaat ook verder, opgelucht, open blik vooruit en niet bang voor wat er om je heen gaande is of te gebeuren staat. De locatie was voor mij uitstekend; heb zelf altijd overnachting gehad voorafgaand aan bijna iedere cursusdag zodat je uitgerust zonder filestress kunt beginnen met werken aan jezelf…”


 

Vincent van Geffen januari 2018

“Ik had geen zin in de training en twijfelde of ik de committent wilde aangaan. Het voelde als te veel. Achteraf logisch, ik wilde mezelf beschermen tegen ongemak en verandering. Ik ben heel blij dat ik deze bijzondere training gevolgd heb. Het gaat veel verder dan gesprekstechnieken. Voor mij gaat het over je zijn, over hoe je gemaakt bent en hoe je er verwijderd van geraakt bent door opvoeding, werk, relaties, moeilijke ervaringen. Voor mij gaat het over de confrontatie met dieper gelegen angsten en (miskende) behoeften die mijn communicatie en gedrag beïnvloeden. De deelnemers, de veilige omgeving en het talent van Hans hebben mij geholpen om mijzelf op een nieuwe manier onder ogen te komen. Ik voel me nu steviger en dichter bij mijzelf en anderen. Dankzij de training heb ik een moeizaam mediation proces met mijn compagnon om kunnen buigen naar een succesvolle uitkoop van mijn aandeel. De manier van trainen doet me denken aan hoe Tony Robbins te werk gaat. Geen bullshit en echt aanpakken. Als je twijfelt, dan moet je het doen :)”


 

Marianne Verweij december 2016

“Hans is een vakman, die op een prettige manier tot de diepere lagen weet door te dringen. Hij heeft kennis van zaken en respect voor ieder persoon uit de groep. Binnen de groep was direct een veilig gevoel wat mede door Hans is gecreëerd. De combinatie van theorie over verbinding tussen personen en het ontdekken van de eigen valkuilen om privé en zakelijk tot goede verbindingen te komen is erg verhelderend. De cursus heeft voor mij zowel privé als zakelijk een positieve bijdrage geleverd maar er valt nog steeds een hoop te leren. Vooral de valkuilen blijven een probleem al herken ik ze nu wel. Deze cursus is voor mij dan ook de start van een nieuwe weg.”


 

I van den Akker augustus 2016

“Tijdens mijn studie veel vakinhoudelijk geleerd, maar eigenlijk weinig over hoe de mens in elkaar zit en waarom gesprekken wel of niet lopen. Tijdens deze training heb ik hierin inzicht gekregen en maak daar nu dankbaar gebruik van in zowel werk als privé. Snap nu waarom sommige gesprekken vast lopen en hoe je dit “makkelijk” kan oplossen. Raad deze training iedereen aan die zichzelf en andere beter wilt leren kennen en vanuit daar meer invloed kan uitoefenen. Hans, nogmaals dank voor de geweldige training!”


 

Michael Kuntzel augustus 2016

“Hans is een vakman, die op een ogenschijnlijke makkelijke manier tot de diepere lagen weet door te dringen. Hij doet dat met een vleugje humor, kennis van zaken en respect voor de persoon. De training vind zijn kracht in de combinatie van theorie over verbinding tussen personen en het ontdekken van de eigen valkuilen die hinderen om tot een goede verbinding te komen. De cursus heeft mijn zelfbewustzijn vergroot en de positieve effecten hiervan lopen over in allerlei andere terreinen van mijn werk- en privéleven. Het beëindigen van de cursus voelt dan ook eerder als het passeren van een tussenstation dan het bereiken van een eindpunt.”


 

J.M.  Bijl Mei 2016

“Met dank aan een geweldige trainer kan ik niet anders dan zeggen dat de training mij veel inzicht heeft gegeven in de persoonlijke manier om klanten en personeel beter te kunnen begrijpen en met hen in gesprek te gaan. Ook in mijn privé omgeving heeft de training voordeel opgeleverd. De training vind plaats in een kleine besloten kring waardoor je open naar elkaar toe kan zijn en elkaar kan helpen met de leerdoelen.”


 

Paul de  Korne april 2016

“Dit is echt een geweldige training, deze inzichten gun je iedereen!” Deze training is zo verhelderend en duidelijk. Dat ineens blijkt dat iets als communicatie of beter gezegd miscommunicatie te verklaren is. Dat je op bepaalde momenten het gewoon kan voorspellen dat het mis gaat lopen. Maar het mooie is dat je in deze training ook leert hoe miscommunicatie ontstaat en hoe je het kunt voorkomen. Alle mogelijke vormen van communicatie komen in deze training wel aan bod. Of het nu gaat om communicatie binnen je relatie, familie, vriendengroep of collega’s. Dat maakt niet uit. Hierdoor ga je ook echt overeenkomsten zien binnen bijvoorbeeld je werk en je privé situatie. Het mooie is ook dat deze cursus in een kleine groep wordt gegeven. Zodat er een veilige en open sfeer heerst. Hans weet op een hele ontspannen en leuke manier alles duidelijk uit te leggen met (praktijk) voorbeelden. Door zijn brede kennis en zijn jaren lange ervaring kan hij je op een breed vlak helpen. Ook leer je veel van elkaars verhalen en ervaringen. Het is een intensieve training die zeker energie kost, maar wat je er voor terug krijgt is onbetaalbaar! Kortom schrijf je in, ik gun je ook deze ervaringen!”


 

Sylvia november 2015

“Ik heb alles uit deze training kunnen halen wat ik er uit wilde halen. Voorafgaand aan de training twijfelde ik tussen een tweetal training. Bij Triple Impact stonden zo ontzettend veel onderwerpen om over te leren, dat ik dacht dat dat nooit allemaal aan bod zou kunnen komen, en er mogelijk te weinig aandacht voor specifieke thema’s zou zijn. Maar er was niks van waar. De meest uiteenlopende thema’s komen aan bod. Vanuit de theorie, de ervaring van Hans, of vanuit de ervaringen van groepsgenoten. Alle gewenste thema’s kun je in de groep inbrengen. Ook vertelde Hans over ons leervermogen. Dat je theorie en emotie moet verbinden, wil je nieuw gedrag aanleren i.p.v. alleen nieuwe kennis opdoen om daar vervolgens niks mee te doen. Daar ben ik het na afloop van deze cursus helemaal mee eens. Het is bijzonder hoe sterk de verbinding met emotie binnen onze groep gemaakt werkt, en hoe goed daardoor de nieuwe kennis beklijft”


 

Roy van de Pijpekamp Januari 2015

“Ik heb aan deze cursus van Triple Impact een ontzettend goed gevoel overgehouden. Er wordt je geen kunstje geleerd maar je krijgt echt inzicht in het omgaan met de verschillende persoonlijheden. Leert begrijpen waarom je op een bepaalde manier kan reageren met de daarbij eventueel behorende consequenties.Confrontaties worden niet uit de weg gegaan. Hans zet duidelijk de lijnen uit. Beschermd deze waar nodig is op een bizondere integere manier. Kortom een aanrader. Ik zal de wekelijkse sessies zeker missen maar voel me gesterkt door de ervaringen die ik tijdens deze cursus heb opgedaan. Nogmaals mijn oprechte dank aan Hans en tevens mijn medecursisten hiervoor. Roy” 


 

Johan Van Beijnum januari 2014

De training is uitstekend. Een juiste balans tussen theorie en oefenen in de praktijk. Tevens maakt Hans als trainer door zijn persoonlijke aanpak en zijn expertise op dit gebied hier een onvergetelijke ervaring van. Ik denk dit het geheim is waarom deze training daadwerkelijk leidt tot verandering bij jezelf die je niet had verwacht. Ik heb leren ontdekken dat ik zelf degene ben die bepalend is voor de effectiviteit in mij handelen en hoe groot het verschil is in het effect op de ander als ik werkelijk in verbinding kom met de ander. Daarmee ontstaat de relatie met de ander, maar ook de empathie. Het is de brug om te bouwen en werkelijk te komen tot elkaar begrijpen en het komen tot oplossingen, contact en verdieping in de relatie. Na deze training ga je als een ander mens door het leven en ga je meer genieten van mensen (en zij van jou). Aan ieder mens die van het leven houd en er meer uit wil halen is deze training aan te bevelen.


 

Keerpunt in mijn denken – Anoniem

“Je hebt echt een keerpunt in mijn denken teweeggebracht en nog beter verwoord: in mijn voelen en begrijpen. En dat als één van de resultaten van een cursus persoonlijke effectiviteit voor dagelijkse werkzaamheden. (Je relatiegesprekken moeten wel helemaal krachtig zijn.)  Je hebt iets heel waardevols toegevoegd aan mijn leven en ik wéét dat ik stukken daarvan heb overgedragen op anderen. Je veroorzaakt in mijn ogen prachtige rimpelingen in deze maatschappij van mensen waar wij in leven. Daarvoor ben ik je heel dankbaar”. (3 jaar na de training) 

Nog nooit eerder meegemaakt – Sylvia Limburg

“Deze training heeft mij een heleboel inzichten gegeven. Ik ging er heen met het idee dat ik elke dag een hoop theorie zou hebben en handvaten zou krijgen om met diverse zaken om te leren gaan. De training verliep compleet anders dan verwacht. Geen enkele dag was hetzelfde. Tuurlijk kregen we theorie maar eigenlijk was het de groep die in grote lijnen bepaalde wat de dag zou brengen. Dat waar de groep behoefte aan had werd aangepakt. Ik heb geleerd eerlijk naar mezelf te kijken en te luisteren. Hierdoor ben ik nu in staat om zonder al teveel emotie om te gaan met het gedrag van andere mensen (dat was 1 van mijn leerdoelen) en ik heb geleerd om niet teveel druk op mezelf te leggen dat alles perfect moet zijn (een ander leerdoel). Hans is een trainer als geen ander. Hij geeft de training met heel zijn hart en ziel. Daardoor komt hij zeer gedreven, enthousiast en zeker professioneel over. Mede door hem heb ik mij veilig genoeg gevoeld om al mijn emoties te tonen als deze naar boven kwamen en hij heeft mij gestimuleerd er mee aan de slag te gaan. Veiligheid binnen de groep staat voor alles in deze training. De groep die samengesteld word voor de training is zeer divers. Hierdoor kom je met verschillende typen mensen en leerdoelen in aanraking wat de training zeer divers en leerzaam maakt. Door de hechtheid van de groep was de laatste dag best emotioneel en hadden we eigenlijk allemaal moeite om afscheid te nemen van mekaar. Al met al was dit een training die ik nog nooit eerder mee heb gemaakt en ik ben ontzettend blij dat ik er deel van uit heb mogen maken.”


 

Dit geeft zowel in mijn werk als privéleven een enorme verrijking – E.K. van der Mooren

“Ik vond het een zeer goede en gedegen training. Niet alleen tips en zeker geen trucs, maar leren verbinding te maken met de mensen om je heen en daardoor elkaar beter begrijpen en respecteren. Dit geeft zowel in je werk als in je privéleven een enorme verrijking in denken en handelen. Je moet niet bang zijn om in de spiegel van je eigen ziel te kijken, maar Hans zorgt altijd voor een vangnet. Het was veilig en goed om in een kleine groep hiermee aan slag te gaan. Ik heb het als zeer positief ervaren.”


 

50-plus, maar niet te oud om stevig te ervaren en daarvan te leren – Henk Rigter

“Deze training was een leerzaam traject waarin vooral het ervaren voorop stond. Ze raakt daarbij aan de diepere/oudere lagen van de persoonlijkheid, waar de bronnen liggen van onze communicatiestijl en onze persoonlijke effectiviteit. Emotief leren dus en dat gaat er dus af en toe emotioneel aan toe. Hans weet met al zijn ervaring de groepsprocessen stevig, en met relativerende humor in goede banen te houden, zodat het individu en het collectieve leerproces nooit in het gedrang komen.

Wat je er zelf in gooit komt er ook weer uit, al ben je daarin ook afhankelijk van je medecursisten.

Al met al is het een intensief leertraject dat je in alle soorten (werk/privé)relaties van pas komt. Ikzelf (50+) bracht zeker al de nodige werk- en levenservaring mee, maar bleek niet te oud om stevig te ervaren en daarvan te leren.
De training raad ik je aan als je zoekt naar de essentie van effectief communiceren voor jou en daarbij persoonlijke verandering en groei niet uit de weg wilt gaan.” 

Je mag hier trots op zijn! – S.R. (Gemeente Rotterdam/JOS)

“Ik heb dit als een erg plezierige en zeer relevante training ervaren, waarin je er niet aan kunt ontsnappen om op een positieve, constructieve manier met jezelf aan de slag te gaan. De kleine groep geeft veiligheid. Humor maakt de onontkoombare zwaarte licht. Je mag trots zijn op wat je doet in deze training!”


 

Het was in 1 woord fantastisch – Willeke

“De cursus gedaan en het was in 1 woord fantastisch!! wat ben ik anders gaan denken, voelen en kijken naar mezelf en anderen. Een ervaring die ik graag jaren eerder had willen hebben.”


 

Bijzonder waardevol – Saskia

“In een kleine groep, met veel vaart en humor en onder kundige leiding van een gedreven en ervaren trainer, leer je jezelf en anderen beter begrijpen. Ik kan deze training van harte aanraden. Kreeg veel inzicht in de manier waarop ik communiceer en mezelf presenteer en het effect daarvan op anderen. Het voortdurend oefenen van praktijksituaties en het werken met acteurs helpt echt en werkt diep door. Pittige training, maar bijzonder waardevol!”


 

Weinig theorie, lekker veel oefenen! – Jayton van den Berg

“Deze training is echt geweldig! Die driedubbele impact heeft ie zeker. Deze training heeft nu al mijn leven veranderd in positieve zin, zowel als op het werk als in privé. Dit is geen training waar je veel theorie aanhoort, bespreekt en studeert, maar waar je lekker veel kan oefenen en direct in de praktijk kan brengen en oefenen. De kennis die je hier mee krijgt zal je niet meer vergeten zoals vele trainingen, workshops etc. Ik kan je vertellen dat deze training meer dan driedubbel het geld waard is! Echt een topper dus!”