relatietrajecten | Keuzehulp

Zoekt u christelijke relatietherapie?

Home » Trajecten voor relaties » Keuzehulp » Christelijke relatiehulp keuzehulp

Lopen jullie af en toe ergens tegenaan en willen jullie begeleiding van een christelijke relatiecoach? Hans ’t Hart helpt jullie graag. Lees het persoonlijke verhaal van Hans ’t Hart.

Relatieweekend Liefde Van Je Leven

Regelmatig organiseren we van vrijdag tot en met zaterdag een relatieweekend waarin verdieping van de relatie centraal staat. Jullie leren hierin alles over het bezoek, een verrassend effectieve methode om (weer) echt contact met elkaar te hebben. Indrukwekkend voor als jullie dat nog nooit  ervaren hebben en bemoedigend als jullie dat gevoel kwijt geraakt zijn.

Meer informatie

Online relatietraject

Willen jullie het liefst in jullie eigen tijd aan de relatie werken, dan is een online traject wellicht een goed idee. Via Triple Impact Online kunnen jullie een relatietraject volgen dat speciaal gericht is op koppels die hun relatie verdieping willen geven. In de 12 online sessies ligt de nadruk vooral op het verbeteren van de verbinding met elkaar.

Meer informatie

Relatie Impact Sessie

Doorgaans zijn vooral communicatieproblemen de oorzaak van dat er eens ‘wat moet gebeuren’. Tijdens een of meerdere Relatie Impact Sessies van 2 uur leren jullie hoe verkeerde patronen doorbroken kunnen worden, te praten over de dingen die er toe doen en/of weer echte verbinding te ervaren.

Meer informatie