Bij u in de buurt

Amsterdamse Relatietherapie

Home » In de buurt bij u » Relatietherapie in Amsterdam

Triple Impact baant de weg in Nederland voor een vooruitstrevende vorm van relatietherapie.

Vaak worden al tijdens de eerste sessies indrukwekkende resultaten bereikt.
Een reactie van een cliënt: “De kosten per sessie vonden we vrij hoog, maar na enkele sessies zat onze relatie weer in de lift. Echt bijzonder! Hans weet echt enorm snel de juiste snaar te raken. Onze vorige therapeut had veel meer tijd nodig. Naast dat het ons niet veel verder bracht, kostte dit uiteindelijk ook veel meer geld.”

Imagotherapie van Harville Hendrix

In onze relatietherapie gebruiken we veel van de theorieën van Harville Hendrix (bekend van onder meer Oprah Winfrey), zoals zijn visie over de grote invloed van onze opvoeding op onze huidige relaties.
In onze opvoeding krijgen we te maken met niet alleen de positieve, maar ook de negatieve eigenschappen van onze opvoeders (ouders, broers, zussen). De negatieve eigenschappen leren we te overleven door te vechten, vluchten, bevriezen of onderwerpen. In de fasen die een relatie doormaakt, worden vroeg of laat door de partner deze overlevingsstrategieën getriggerd. Deze zijn eigenlijk het gevolg van onvervulde behoeften of van pijn.

Hans ’t Hart is een van de weinige specialisten op het gebied van imagotherapie in Nederland. Hij begeleidt veel echtparen en relaties in heel Nederland. Maak nader kennis met Hans ’t Hart.

Interesse? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 085 – 580 99 19. We nodigen u graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.

Ons adres is Nijverheidsweg 60/64 in Amersfoort, eenvoudig te bereiken vanuit Amsterdam. Er is volop gratis parkeergelegenheid.

Relatietherapie: ook voor vernieuwing van gezonde relaties

Onze relatietherapie is ook bij uitstek geschikt als therapie voor mensen met gezonde relaties die op zoek zijn naar verdieping en vernieuwing.

Routebeschrijving van Amsterdam naar Amersfoort.