Online coachingstrajecten

Individuele coaching en relatietherapie kosten tijd. Tijd die lastig te vinden is als u een druk leven heeft. Met onze online trajecten kunt u aan uzelf of uw relatie werken wanneer het u uitkomt. Als u vastloopt, kunt u contact met ons opnemen en kijken we naar een passende oplossing.

Er zijn twee trajecten:

  • Waarom u wellicht beter bij uw (huidige) partner kunt blijven
    Dit is een online relatietherapietraining waarin u alles leert wat u weten moeten om een goede relatie te kunnen hebben (en te krijgen). Het is een conflicthanteringstraining speciaal gericht op koppels die in crises zijn of die hun relatie verdieping willen geven. In deze training ligt de nadruk vooral op de verbinding met de ander. Overigens, ook mensen die worstelen in de communicatie met collega's en vrienden zullen hier veel baat bij hebben omdat de geleerde principes universeel zijn. 

  • De baas (weer) over boosheid, irritatie, onzekerheid, en angst
    Deze onlinetraining voorziet in een behoefte om effectiever met persoonlijke frustraties om te gaan. De verbinding met uzelf staat hierin centraal. Veel mensen worstelen met boosheid, ergernissen, gevoelens van onzekerheid of depressieve gevoelens en hebben geen goede handleiding hoe ze hier effectief mee om kunnen gaan. Deze training biedt dit.

Hans is erin geslaagd door zijn jarenlange ervaring met clienten ondertiteling te geven van processen en patronen die u zult herkennen. Hij is daarin ook ervaringsdeskundige waardoor u zeker een wow-gevoel zult krijgen tijdens de training. Hij laat u zien hoe u effectiever met uzelf en met anderen kunt omgaan, waardoor het leven rustgevender en aantrekkelijker wordt. Als u twijfelt over de waarde van de training voor uw relatie of voor uzelf dan kunt u contact opnemen per mail (info@tripleimpact.nl )of 033 4657942.

U heeft recht op een 30 dagen geld terug garantie omdat Hans wil dat u er ook echt beter van wordt. U kunt dus tijdens de training ook vragen aan hem stellen. Zo blijft hij toch persoonlijk betrokken bij uw traject. 

Ga naar Triple Impact Online voor meer info. 

Waarmee kunnen we u helpen?

Wilt u van gedachten wisselen? Aanmelden voor een traject?

  • Unieke aanpak
  • Maar weinig sessies nodig
  • Hoog waarderingscijfer