Individuele coaching | DISC

Individuele coaching: DISC voor koppels

Verliefdheidsfase

De DISC is voor koppels behoorlijk inzichtgevend. Mensen zijn weliswaar verschillend, maar wel voorspelbaar verschillend.

In de praktijk blijkt bijvoorbeeld dat mensen met een I-profiel zich aangetrokken voelen tot mensen met een C-profiel; D-profielen voelen zich aangetrokken tot S-profielen. Althans in eerste instantie.

Ná de roze wolk

Als de romantische fase verdwenen is, weten deze profielen elkaar als geen ander te prikkelen. Bovendien bent u natuurlijk nooit een pure D, I, S, of C. Afhankelijk van hoe de samenstelling van uw profiel eruit ziet, is het redelijk voorspelbaar op welke manier u met uw partner zult botsen.

Elkaar beter begrijpen door DISC

In een sessie leert u hoe u elkaars profiel beter kunt begrijpen en krijgt u handvatten om elkaars taal beter te spreken.

Veel conflicten die Hans ’t Hart in zijn praktijk tegenkomt zijn te herkennen als klassieke DISC-profiel conflicten. Het begrijpen van de systematiek van deze botsingen kan enorm helpen bij het hanteren ervan!
Uit de uitgebreide rapportage die mensen na het maken van DISC krijgen, komen zoveel inzichten voort, dat u meer zicht krijgt in elkaars wederzijdse drijfveren en gebruiksaanwijzing.

Aanmelden

Leer elkaar beter kennen in 1,5 uur en maak een afspraak voor een DISC-sessie.