Relatietrajecten

Reacties van klanten

Ervaringen

“Redding uit dieptepunt in ons huwelijk”

“Op het moment dat wij bij Hans kwamen, zaten we echt op een dieptepunt in ons huwelijk. Het was zelfs zo dat het samen in één ruimte zijn eigenlijk al teveel was voor ons, al voor teveel spanning zorgde. Mijn man kwam al bij Hans voor persoonlijke coaching en tijdens deze sessies kwamen ook onze huwelijksproblemen naar voren.Hans stelde een paar sessies huwelijkstherapie voor en als laatste strohalm ben ik hiermee akkoord gegaan.”

“Beide partijen voelden zich gehoord”

“Wat mij opviel bij Hans was zijn directe, no-nonsense aanpak, zijn enorme gevoel voor humor en zijn verfrissende kijk op de zaken. Ondanks de spanningen voelde ik me meteen veilig, op mijn gemak en wat vooral belangrijk was, ik voelde me gehoord. En niet alleen ik, maar ook mijn man voelde zich gehoord. Dat vond ik vooral bijzonder, dat Hans in staat is beide partijen gehoord te doen voelen en met praktische aanwijzingen in staat was binnen 3 maanden ons huwelijk weer op poten te krijgen. Iets wat ik, toen ik bij hem binnenstapte, niet voor mogelijk had gehouden, want ik was in staat de handdoek in de ring te gooien.”

“Veel geleerd!”

“Wat bijzonder om toch uiteindelijk bij triple impact te zijn gekomen Veel geleerd nieuwe inzichten en ook positieve ontwikkelingen die in gang zijn gezet En dat alles in een veilige integere omgeving Zo bijzonder het heeft mijn /ons leven verrijkt Hartelijk bedankt voor alles wat jij ons hebt geleerd en doen inzien Wij gaan het toch een beetje missen ons ritje naar Amersfoort.
Het ga je goed groetjes Janneke
Ps ik wilde dit graag nog met je delen ( I – type ) :)”

“Beter dan ooit”

“Door onze sessies bij Hans zijn we weer in staat te communiceren met elkaar, zijn we elkaar weer gaan begrijpen en waarderen en is ons huwelijk op een beter niveau dan dat het ooit geweest is. Wij zijn Hans heel erg dankbaar voor alles wat hij ons geleerd heeft!”

“Opnieuw verliefd”

“Door de jaren heen verdween langzaam maar geleidelijk de intimiteit. Eén van ons was zo ver om de handdoek in de ring te gooien en beïndigde de relatie. Wij waren allebei echt op van verdriet maar vonden ook niet echt opties om weer bij elkaar te komen.
Alhoewel wij nog veel met elkaar communiceerden, wisten wij het uit elkaar drijven niet tegen te houden. Op onze reis, die wij gezamenlijk waren begonnen, bleken onze bootjes langzaam maar zeker uit elkaar te drijven. Op het moment dat wij ons dit echter realiseerden, lagen onze bootjes al mijlenver uit elkaar.”

“Elkaar missen”

“Toen de relatie enkele maanden was beëiindigd, begonnen wij elkaar steeds meer te missen. We beseften beide wat voor een mooie tijd wij met elkaar hadden gehad en wilden dit niet zo maar weggooien. Daarop besloten wij om terug te keren naar de haven om hulp te zoeken. Tijdens onze zoektocht kwamen wij bij Hans van Triple Impact terecht.”

“Nu sterker dan ooit”

“In de therapie van Triple Impact leer je nieuwe manieren om met elkaar te communiceren. Hans heeft ons niet alleen (relatie)theorieën op een begrijpelijke en amusante manier uitgelegd, maar hij heeft ons vooral ook praktische oefeningen meegegeven. Je maakt gebruik van relatief eenvoudige, maar zeer diepgaande oefeningen die je in het dagelijks leven kunt gebruiken. Hierbij leer je zowel jezelf als je partner veel beter kennen, waardoor je gedragspatronen van jezelf en elkaar beter gaat begrijpen. Bij ons kwam binnen de kortste keren het vertrouwen en daarmee de intimiteit in onze relatie terug. Door de geleerde technieken leerden wij bewust om te gaan met onze relatie en bereikten wij gezamenlijk een dieper niveau, wat ons sterker dan ooit met elkaar heeft verbonden.”

“Weer opnieuw op dezelfde koers”

“Hans heeft hierin een heel belangrijke rol gespeeld. Niet alleen heeft hij dit proces goed en professioneel begeleid, maar wist hij een sfeer van vertrouwen en veiligheid te creëren. En juist dat was wat wij in deze fase van onze gezamenlijke reis nodig hadden. Wij hebben het gevoel van verliefd zijn terug gekregen en varen nu bewust samen dezelfde koers.”

“Veel veranderd in korte tijd”

“Wij hebben veel inzicht gekregen in hoe een man en een vrouw globaal in elkaar steken en waarom we het vaak goed bedoelen naar elkaar maar dat de boodschap verkeerd overkomt. Geen maandenlange therapie, maar met een paar sessies hebben we meer inzicht gekregen waardoor we elkaar nu beter verstaan en weer kunnen gaan bouwen aan onze relatie.
Hans geeft bruikbare tips en weet zoveel van hoe onze geest werkt waardoor iedere vraag behandeld kan worden.”

“We zagen er tegenop, maar het werd steeds leuker!”

“In elke sessie kreeg onze eigen inbreng prioriteit. Er was volop ruimte voor het bespreken van ervaringen. De therapeut kon hier op een flexibele, deskundige manier op inspelen.
We hebben met behulp van de therapie, hard aan onze relatie gewerkt. Dat was soms moeilijk, confronterend, pijnlijk, maar steeds heel intens. Er was ineens een heleboel te beleven in onze relatie!
Voor ons heeft het een zeer positief resultaat opgeleverd.
De therapie, waar we best tegenop hadden gezien, werd voor ons steeds leuker. Omdat we na elke sessie zoveel te bespreken en te verwerken hadden, gingen we na afloop vaak uit eten in de stad. Zo hadden we steeds een betekenisvolle avond waarbij we tijdens het eten alles nog eens rustig konden nabespreken en even tot onszelf konden komen.

Na tien sessies waren we een heel eind op de goede weg. We hebben nog een paar sessies ter opfrissing gevolgd en het resultaat is dat we het samen weer zelfstandig blijken te kunnen.” 
– I & M