Relatietrajecten

Tips bij relatietraject voorbereiding

Home » Trajecten voor relaties » Tips bij voorbereiding traject

Natuurlijk leggen we alles goed uit tijdens de sessies, maar als jullie zin hebben om je goed voor te bereiden, hebben we een aantal boeken- en videotips voor jullie.
Ook onze artikelen over relaties zijn interessant.

Twee boeken: Waarom U Wellicht Beter Bij Uw Huidige Partner Kunt Blijven / Het Bezoek

Als eerste willen we twee boeken van psycholoog-coach Hans ’t Hart onder de aandacht brengen.

Hans heeft twee praktische boekjes over relatietherapie geschreven:

Beide boeken geven een goed beeld van de aanpak van Triple Impact. U kunt deze bestellen via onder andere bol.com en de plaatselijke boekhandel.

Houd me vast – Sue Johnson

Als jullie meer over EFT willen weten, lees dan “Houd me vast” van Sue Johnson. Jullie kunnen bijvoorbeeld samen een hoofdstuk per week lezen om vervolgens hierover met elkaar te praten.

Bestel via Bol.com

Krijg de liefde die je wilt – Harville Hendrix

Een interessant, maar dik boek dat meer inzicht geeft in de invloed van uw verleden op uw relatie. Als het van toepassing is op uw relatie, krijgt u tijdens de relatiesessies gratis een samenvatting mee van dit boek.

Bestel het boek »

Hedy Schleifer – Crossing the bridge

In de onderstaande video geeft relatietherapeut Hedy Schleifer een indrukwekkende uitleg van ‘Het Bezoek’. Het zal jullie een beter begrip geven van de impact van verbinding op relaties. Zeker als jullie sessies bij Hans gaan volgen, wordt deze video ten zeerste aanbevolen. Helaas heeft de video alleen een Engelse ondertiteling.