Tarieven

Belangrijke informatie voor cliënten

Home » Nieuwe tarieven 2018

Hieronder staat aanvullende informatie die voor u als klant/cliënt van Triple Impact belangrijk is.

1. Vergoedingen

De trajecten bij Triple Impact vallen in uw verzekering onder alternatieve zorg. U krijgt na uw sessie een factuur per email waarop de benodigde AGB-codes staan.

Bij relatietherapie kan bij sessies die langer dan een uur duren, de helft van de sessie op naam van de ene partner komen te staan. De andere helft kunt op een aparte factuur op naam van de andere partner worden gezet. Zo kunt u, afhankelijk van uw verzekering toch tot wel €80,- per keer declareren.

2. Tarief

Het tarief bedraagt € 189,00 per uur, inclusief 21% BTW.

Voor zakelijke coaching zie ook punt 5.

Mocht u een betalingsregeling willen, dan is dat mogelijk. Met het maken van de afspra(a)ken stemt u in met de aansprakelijkheid van deze kosten, ook als achteraf blijkt dat u deze kosten niet vergoed krijgt. Tariefswijzigingen voorbehouden.

3. Annuleren of verplaatsing

Afspraken op maandag dienen op donderdag te worden afgezegd. Afspraken op dinsdag dienen op vrijdagmorgen te worden afgezegd.
Voor overige afspraken geldt dat als een afspraak binnen 48 uur wordt afgezegd of verplaatst, de gereserveerde tijd in rekening wordt gebracht.

Met het maken van een afspraak stemt u in met deze annuleringsregeling.

4. Eigen bedrijf of zakelijk?

Als u ondernemer bent, kunt u de factuur onder bepaalde omstandigheden op de naam van uw bedrijf zetten. Als u een eenmanszaak of VOF heeft, is dit bedrag volledig aftrekbaar van de belastingen. Hierdoor zult u uiteindelijk iets meer dan de helft van het netto bedrag daadwerkelijk betalen.

Als uw bedrijf de sessies vergoedt, is het tarief € 156,20 exclusief 21% BTW (€189,00 per uur incl. 21% BTW).

Voor het overige gelden de regels die hierboven zijn genoemd..