Online individuele cursus

Introductie cursus

Home » Videocursussen » Online individuele videocursus » Introductie online individueel

Welkom!

Leuk dat u gaat beginnen met onze online individuele cursus.

In deze 12-delige videoserie krijgt u een nieuw perspectief op het ontstaan en oplossen van negatieve gevoelens, zoals boosheid, irritatie en onzekerheid. Na deze serie bent u in staat om (veel) beter met deze gevoelens om te gaan.

Bij iedere cursus staan rode buttons met een pijl met daarachter de titel van de sessie. In het onderstaande voorbeeld gaat het om les 1.

Onder de video staan vaak belangrijke aantekeningen. Ook kunt u daar huiswerkopdrachten vinden. De video’s en teksten vullen elkaar aan. Soms heb ik bij de video zaken weggelaten om deze in de begeleidende tekst te noemen, en visa versa. Dus u zult het meest profijt van deze online training hebben als u zowel de video bekijkt als de aantekeningen leest. Vergeet dus niet voor of na het kijken van de video naar beneden te scrollen.

Heeft u zin om te beginnen?

Als u hieronder op de rode button klikt, belandt u op de pagina waarop alle videolessen staan.

Online cursus

Omdat u wellicht in de komende weken regelmatig lessen wilt volgen, is het slim om deze overzichtspagina met lessen in de favorieten van uw internetbrowser te zetten. Dan kunt u snel van de ene naar de andere les gaan. Als u niet weet hoe dit werkt, wordt het hier helder uitgelegd.

Succes met mijn online individueel traject. Als u vragen heeft, stuur dan gerust een mail naar hans@tripleimpact.nl.

Psycholoog-coach Hans ’t Hart