Introductie

Online Relatiecursus

Home » Videocursussen » Video voor relatiecursus » Introductie online

Welkom!

Leuk dat u gaat beginnen met onze online relatiecursus.

In deze 12-delige videoserie krijgt u een nieuw perspectief op het ontstaan en oplossen van conflicten. Na deze serie bent u in staat om conflicten sneller te begrijpen en op te lossen. U leert als het ware een nieuwe taal om de oorzaak van conflicten effectief bespreekbaar te maken.

Bij iedere cursus staan rode buttons met een pijl met daarachter de titel van de sessie. In het onderstaande voorbeeld gaat het om les 1.

Onder de video staan vaak belangrijke aantekeningen. Ook kunt u daar huiswerkopdrachten vinden. Vergeet dus niet voor of na het kijken van de video naar beneden te scrollen.

De video’s en teksten vullen elkaar aan. Soms heb ik bij de video zaken weggelaten om deze in de begeleidende tekst te noemen, en visa versa. Dus u zult het meest profijt van deze online training hebben als u zowel de video bekijkt als de aantekeningen leest.

In deze aanvullende teksten vindt u ook vaak downloads, zoals een download van de belangrijke interactiecirkel.

Zin om te beginnen?

Als u hieronder op de rode button klikt, belandt u op de pagina waarop alle videolessen staan.

Online Relatiecursus

Omdat u wellicht in de komende weken regelmatig lessen wilt volgen, is het slim om deze overzichtspagina in de favorieten van uw internetbrowser te zetten. Dan kunt u snel van de ene naar de andere les gaan. Als u niet weet hoe dit werkt, wordt het hier helder uitgelegd.

Succes met dit online relatietraject. Als u vragen heeft, stuur mij dan een mail: hans@tripleimpact.nl.

Psycholoog-coach Hans ’t Hart