Trajecten & Cursussen

Toe aan een blijvende doorbraak
in uzelf of uw relatie?

Online individuele videocursus

Klant aan het woord

Door de benadering van Hans en enkele specifieke opdrachten ontstond er toch een beter begrip voor wat ik deed en vanuit welke emoties ik boos kon reageren.

“Binnen de cursus komen onderwerpen aan bod die voor mij niet onbekend zijn. Ik ben intussen 73 jaar oud (in ben geneigd om “jong” te zeggen) en heb natuurlijk al de nodige ervaringen opgedaan.

Ondanks die leeftijd en ervaringen: door de benadering van Hans en enkele specifieke opdrachten ontstond er toch een beter begrip voor wat ik deed en vanuit welke emoties ik boos kon reageren. Emoties die in een moeilijke kindertijd zijn ontstaan. Bij momenten werd het een stevige confrontatie en hielp, helpt het nog steeds, die emoties beter te plaatsen en de hanteren.

Met positieve gevolgen voor mijzelf en daardoor direct ook voor mijn omgeving. Ik overweeg nog een individueel gesprek, of gesprekken. Ben ik nog niet uit.”

– B. Van Dijk

Trajecten & Cursussen

Persoonlijke ontwikkeling

Videocursus

Videocursussen voor persoonlijke ontwikkeling

Omgaan met emoties

Voor veel mensen is het hanteren van emoties ingewikkeld. Sommige denken ze te pas en te onpas te kunnen ventileren, terwijl anderen ze het liefst vermijden. Deze cursus leert hoe u op een gezonde manier met uw emoties omgaat.

Trajecten

Trajecten voor persoonlijke ontwikkeling

Individuele coaching van Hans

Individuele coaching is er voor iedereen die graag in zijn/haar persoonlijk functioneren grenzen wil verleggen. Dat kan zowel een particuliere of zakelijke reden hebben.

Training Persoonlijke Effectiviteit

Een training die vooral kennis vermeerdert – zoals de meeste trainingen persoonlijke effectiviteit doen – zal voor veel mensen op termijn weinig impact hebben.

TRE®: weg met stress

TRE staat voor Tension en Trauma Release excercises. Door oefeningen te doen, prikkel je de spieren die bij stress betrokken. Door dit op een slimme manier te doen, ontstaat er een trilling waardoor je lichaam stress loslaat.

Trajecten & Cursussen

Relatieproblemen

Boeken

Boeken voor relatieproblemen

Boek: Het bezoek

Wanneer u zoek bent naar een manier om uw relatie te verbeteren of te verdiepen, dan leest u in dit boekje een van de meest krachtige manieren om dat te bereiken: het ‘bezoek’.

Boek: Waarom u wellicht beter bij uw huidige partner kunt blijven

In het boek staan 24 artikelen over relatiekwesties die relatiecoach Hans dagelijks in de praktijk tegenkomt.

Luisterboek: Het bezoek

Wanneer u zoek bent naar een manier om uw relatie te verbeteren of te verdiepen, dan leest u in dit boekje een van de meest krachtige manieren om dat te bereiken: het ‘bezoek’.

Bekijk “het bezoek” demonstratievideo’s

Book: Crossing The Bridge

Are you in a relationship but feeling lonelier all the time? Do you feel misunderstood, or not heard? Do you miss a real connection with your partner? Are you thinking about giving up on the relationship?

Videocursus

Videocursussen voor relatieproblemen

Relatieconflicten oplossen

Conflicten in je relatie. Ze kunnen over ruzies en woordenwisselingen gaan, maar ook over het missen van passie of het gevoel niet jezelf te kunnen zijn. Beide kunnen (erg) ingrijpend zijn. Deze relatiecursus geeft handvatten om ze op te lossen.

Trajecten

Trajecten voor relatieproblemen

Relatietherapie

Iedere relatie kent hoogte- en dieptepunten. Soms is het lastig om vanuit de dieptepunten weer naar een hoogtepunt te komen. Dit kan zorgen voor oneindige ruzies en discussies.

Hoe afscheid te nemen

Vaak stoppen mensen met een relatie zonder dat ze een bewust ritueel doen waarin ze samen stilstaan wat de relatie voor hen heeft betekend en hoe de toekomst eruit moet zien.

Relatieweekend

Willen jullie romantiek in jullie relatie nieuw leven inblazen? Jullie vastgelopen relatie een nieuwe kans geven? Of gewoon weer eens de tijd nemen voor een verdiepingsslag? Doe dan mee aan ons relatietherapie weekend!

Hans ’t Hart

Psycholoog NIP, relatietherapeut

HANS ’T HART: NIP PSYCHOLOOG

Huur Hans in als spreker of workshopleider

Hans als spreker of workshopleider inhuren kan een waardevolle en bijzondere toevoeging zijn aan je congres, symposium of ander event.

Artikel | Persoonlijke ontwikkeling

Van Brainspotting naar Brainspotting Plus

Na jaren van experimenteren hoe ik de resultaten van Brainspotting kan verbeteren, kwam ik tot nieuwe ontdekkingen.

Artikel | Relaties

Ruzie in je relatie voorkomen? Lees de codetaal!

Zit ik in het moeras of word ik onder water geduwd?

Video | Aan Tafel Met Hans ’t Hart

Ik voel niets meer voor mijn partner…

In de 4-delige serie Aan Tafel Met Hans ’t Hart geeft relatiecoach Hans antwoord op veelgestelde vragen.

Persoonlijke trajecten | Coaching

Individuele coaching

Individuele coaching is er voor iedereen die graag in zijn/haar persoonlijk functioneren grenzen wil verleggen.

Relatietrajecten | Afscheid nemen

Afscheid nemen kan een (erg) pijnlijk proces zijn

Vaak stoppen mensen met een relatie zonder dat ze een bewust ritueel doen waarin ze samen stilstaan wat de relatie…
3P-Methode

Werkmethode

Wij vinden het belangrijk dat mensen tijdens hun leerproces authentiek (leren) zijn.

Dat betekent dat er niet zozeer trucjes worden aangeleerd, maar het hele gebied van de persoonlijke effectiviteit één natuurlijk geheel gaan vormen: practice what you preach.

Uw persoonlijke traject zal een invulling krijgen die past bij de situatie waarin u zit.

Tijdens de training persoonlijke effectiviteit wordt gebruikt gemaakt van de 3P-methode:

Lees meer over 3P-Methode

Resultaten die beklijven

Triple Impact hanteert de 3P-Methode. Dat is een effectieve methode die alle kanten van uw persoonlijke ontwikkeling aanpakt en blijvende resultaten oplevert.

Maar weinig sessies nodig

Onze sessies hebben vaak tot gevolg dat u weer snel in verbinding bent. Met uzelf, uw partner en/of anderen. Ook als u dit zelf helemaal niet meer verwacht.

Waarderingscijfer 9.3

Blij met alle goede reacties op onze relatieweekenden, individuele sessies en de groepstraining Persoonlijke Effectiviteit & Communicatie.

Over ons

Doe wat u zegt en zorg dat wat u leert blijft hangen

Triple Impact staat voor impact op drie niveaus: praktijk, proces en persoon.

Eigenaar van Triple Impact is Hans ’t Hart (psycholoog NIP, 1962). Hans is ambitieus als het gaat om het bieden van een excellente dienstverlening. Hij heeft in zijn eigen leven te maken gehad met een aantal persoonlijke crises en een crisis in zijn huwelijk. Daarover is hij transparant in zijn artikelen, coachingssessies en online videotrajecten.

De trajecten van Hans zijn kortdurend, grensverleggend en effectief. In reacties van deelnemers van zijn coachingsessies en trainingen wordt hij omschreven als intens, direct, humorvol, inzichtgevend en empathisch. Ook krijgt hij vaak te horen dat hij snel tot de kern kan komen.

Hans is authentiek in zijn benadering en wil u helpen om dat ook te zijn. Hij werkt resultaatgericht vanuit de verwachting dat er ook daadwerkelijk wat bij u gaat veranderen.

Triple impact

Artikelen